Zbulesa 3:17 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 3:17 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 3:17 ALB - Sepse ti thua:

Zbulesa 3:17 ALB

Sepse ti thua: "Unë jam i pasur, u pasurova dhe s’kam nevojë për asgjë"; edhe nuk e di se ti je qyqar e mjeran, i varfër, i verbër dhe i zhveshur.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 3:17 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 3:16 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 3:17 ALB - Sepse ti thua:
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 3:17 ALB - Sepse ti thua:
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 3:17 ALB - Sepse ti thua:
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 3:17 ALB - Sepse ti thua:
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 3:17 ALB - Sepse ti thua:
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 3:17 ALB - Sepse ti thua:
View New Tab

Zbulesa 3:17 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 3:17 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 13:7 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 13:7 (ALB) »
Ka nga ata që sillen si një i pasur, por nuk kanë asgjë; përkundrazi ka nga ata që sillen si një i varfër, por kanë shumë pasuri.

Zbulesa 2:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 2:9 (ALB) »
Unë i njoh veprat e tua, dhe shtrengimin e varfërinë (por ti je i pasur) dhe blasfeminë e atyre që e quajnë veten Judenj, por nuk janë, por janë një sinagogë e Satanit.

Romakëve 7:24 ALB Bible Verse Image
Romakëve 7:24 (ALB) »
Oh, njeri i mjerë që jam! Kush do të më çlirojë nga ky trup i vdekjes?

Osea 12:8 ALB Bible Verse Image
Osea 12:8 (ALB) »
Efraimi thotë: "Edhe jam begatuar, kam grumbulluar pasuri; në të gjitha mundimet e mia, nuk do të gjejnë tek unë asnjë paudhësi që të jetë mëkat".

Mateu 9:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:12 (ALB) »
Jezusi, mbasi i dëgjoi, u tha atyre: “Nuk janë të shëndoshët ata që kanë nevojë për mjekun, por të sëmurët.

Gjoni 9:40 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:40 (ALB) »
Disa nga farisenjtë që ishin me të i dëgjuan këto gjëra dhe i thanë: “Jemi të verbër edhe ne?.”

Luka 1:53 ALB Bible Verse Image
Luka 1:53 (ALB) »
i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu duarbosh të pasurit.

Zbulesa 16:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:15 (ALB) »
“Ja, unë po vij si vjedhës; lum ai që rri zgjuar dhe ruan rrobat e veta që të mos ecë i zhveshur dhe të duket turpi i tij.”

Ligji i Përtërirë 8:12 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 8:12 (ALB) »
e të mos ndodhë që, pasi të kesh ngrënë deri sa të ngopesh dhe të kesh ndërtuar dhe banuar shtëpi të bukura,

Luka 18:11 ALB Bible Verse Image
Luka 18:11 (ALB) »
Fariseu rrinte në këmbë dhe lutej në vetvete kështu: "O Perëndi, të falënderoj që nuk jam si njerëzit e tjerë, grabitqarë, të padrejtë, kurorëshkelës, dhe as si ai tagrambledhës.

Romakëve 12:3 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:3 (ALB) »
Sepse, për hirin që më është dhënë, unë i them secilit prej jush të mos e vlerësojë veten më shumë se sa duhet ta çmojë, por të ketë një vlerësim të përkorë, sipas masës së besimit që Perëndia i ndau secilit.

Zanafilla 3:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 3:7 (ALB) »
Atëherë iu hapën sytë të dyve dhe e panë që ishin lakuriq; kështu ata qepën gjethe fiku dhe bënë breza për t’u mbuluar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 3:17 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 3:17 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 3:17 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 3:17 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 3:17 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 3:17 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 3:17 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 3:17 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 3:17 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 3:17 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 3:17 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 3:17 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 3:17 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 3:17 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 3:17 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 3:17 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »