Luka 1:53 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 1:53 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 1:53 ALB - i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu - Bible Verse Picture

Luka 1:53 ALB

i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu duarbosh të pasurit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 1:53 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 1:52 (ALB)
Next Verse
Luka 1:54 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 1:53 ALB - i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 1:53 ALB - i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 1:53 ALB - i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 1:53 ALB - i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 1:53 ALB - i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 1:53 ALB - i mbushi me të mira të uriturit dhe i ktheu - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 1:53 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 1:53 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 6:21 ALB Bible Verse Image
Luka 6:21 (ALB) »
Lum ju, që tani keni uri, sepse do të ngopeni. Lum ju, që tani qani, sepse do të qeshni.

Psalmet 107:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 107:8 (ALB) »
Le të kremtojmë Zotin për mirësinë e tij dhe për mrekullitë e tij në dobi të bijve të njerëzve.

Luka 6:24 ALB Bible Verse Image
Luka 6:24 (ALB) »
Por mjerë ju, o të pasur, sepse e keni ngushëllimin tuaj!

Mateu 5:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:6 (ALB) »
Lum ata që janë të uritur dhe të etur për drejtësi, sepse ata do të ngopen.

Zbulesa 7:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:16 (ALB) »
Ata nuk do të kenë më uri, as nuk do të kenë etje, as nuk do t’i godasë më dielli, as kurrfarë vape,

Psalmet 34:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 34:10 (ALB) »
Luanët e vegjël vuajnë nga mungesa e madhe dhe nga uria, por atyre që kërkojnë Zotin nuk u mungon asgjë.

Jakobit 5:1 ALB Bible Verse Image
Jakobit 5:1 (ALB) »
Dhe tani ju, o pasanikë: qani dhe vajtoni për të këqijat që do t’ju zënë!

Jakobit 2:5 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:5 (ALB) »
Dëgjoni, vëllezër të mi shumë të dashur, a nuk i zgjodhi Perëndia të varfërit e botës, që të jenë të pasur në besim dhe trashëgimtarë të mbretërisë që ua premtoi atyre që e duan?

1 Korintasve 1:26 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:26 (ALB) »
Shikoni në fakt thirrjen tuaj, vëllezër, sepse ndër ju ka jo shumë të ditur sipas mishit, jo shumë të fuqishëm, jo shumë fisnikë,

Gjoni 6:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:11 (ALB) »
Pastaj Jezusi mori bukët dhe, pasi falenderoi, ua ndau dishepujve dhe dishepujt njerëzve të ulur; të njëjtën gjë bënë edhe me peshqit, aq sa deshën.

Gjoni 6:35 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:35 (ALB) »
Dhe Jezusi u tha atyre: “Unë jam buka e jetës; kush vjen tek unë nuk do të ketë më kurrë uri dhe kush beson në mua, nuk do të ketë më kurrë etje.

1 Samuelit 2:5 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 2:5 (ALB) »
Ata që ishin të ngopur shkojnë si punëtorë ditorë për një copë bukë, ndërsa ata që ishin të uritur nuk vuajnë më nga uria. Madje edhe ajo që ishte shterpë, ka pjellë shtatë herë, ndërsa ajo që ka shumë fëmijë është dobësuar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 1:53 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 1:53 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 1:53 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 1:53 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 1:53 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 1:53 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 1:53 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 1:53 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 1:53 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 1:53 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 1:53 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 1:53 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 1:53 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 1:53 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 1:53 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 1:53 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 1:53 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 1:53 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 1:53 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 1:53 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 1:53 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 1:53 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 1:53 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 1:53 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 1:53 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 1:53 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 1:53 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »