Zbulesa 9:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 9:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 9:12 ALB - Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy - Bible Verse Picture

Zbulesa 9:12 ALB

Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy mjerime paskëtaj.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 9:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 9:11 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 9:12 ALB - Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 9:12 ALB - Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 9:12 ALB - Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 9:12 ALB - Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 9:12 ALB - Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 9:12 ALB - Mjerimi i parë kaloi; ja, po vijnë edhe dy - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 9:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 9:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 11:14 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 11:14 (ALB) »
Mjerimi i dytë kaloi, por ja, mjerimi i tretë do vijë së shpejti.

Zbulesa 8:13 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 8:13 (ALB) »
Dhe pashë, dhe dëgjova një engjëll që fluturonte në mes të qiellit dhe thoshte me zë të madh: “Mjerë, mjerë, mjerë atyre që banojnë mbi dhe, për shkak të të rënave të tjera të borive që të tre engjëjtë do t’i bien.”

Zbulesa 9:13 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 9:13 (ALB) »
Dhe i gjashti engjëll i ra borisë, dhe dëgjova një zë nga të katër brirët e altarit të artë që është përpara Perëndisë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 9:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 9:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 9:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 9:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 9:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 9:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 9:12 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 9:12 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 9:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 9:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 9:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 9:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 9:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 9:12 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 9:12 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 9:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »