Zbulesa 9:21 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 9:21 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 9:21 ALB - dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga - Bible Verse Picture

Zbulesa 9:21 ALB

dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga magjia e tyre, as nga kurvërimi i tyre dhe as nga vjedhjet e tyre.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 9:21 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 9:20 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 9:21 ALB - dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 9:21 ALB - dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 9:21 ALB - dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 9:21 ALB - dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 9:21 ALB - dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 9:21 ALB - dhe ata nuk u penduan nga vrasjet e tyre, as nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 9:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 9:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 21:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:8 (ALB) »
Kurse për frikacakët dhe të pabesët, dhe të neveritshmit dhe vrasësit, dhe kurvëruesit, dhe magjistarët, dhe idhujtarët, dhe gjithë gënjeshtarët, pjesa e tyre do të jetë në liqenin që digjet me zjarr dhe squfur, që është vdekja e dytë.”

2 Korintasve 12:21 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:21 (ALB) »
se mos kur të vijë sërish, Perëndia im do të më përulë në mes tuaj dhe unë do të vajtoj për shumë nga ata që kanë mëkatuar më parë dhe nuk u penduan për fëlliqësinë, kurvërinë dhe shthurjen që praktikuan.

Zbulesa 17:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:5 (ALB) »
Dhe mbi ballin e saj ishte shkruar një emër: “Misteri, Babilona e madhe, nëna e lavirave dhe e neverive të dheut.”

Zbulesa 22:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:15 (ALB) »
Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, vrasësit, idhujtarët dhe kushdo që do dhe zbaton gënjeshtrën.

Zbulesa 17:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:2 (ALB) »
më të cilën u kurvëruan mbretërit e dheut, dhe banorët e dheut u dehën me verën e kurvërisë së saj.”

Isaia 47:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 47:9 (ALB) »
Por këto dy gjëra do të të ndodhin në një çast, në po atë ditë: humbja e fëmijëve dhe vejëria; do të të bien plotësisht mbi kurriz, për shkak të numrit të madh të magjive të tua dhe për morinë e yshtjeve të tua.

Zbulesa 18:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:3 (ALB) »
Sepse nga vera e mërisë së kurvërimit të saj kanë pirë të gjitha kombet, dhe mbretërit e dheut me të u kurvëruan, dhe tregtarët e dheut u pasuruan për shkak të luksit të saj të shfrenuar.”

Zbulesa 18:23 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:23 (ALB) »
Dhe dritë llambe nuk do të ndriçojë më në ty; edhe zë dhëndri dhe nuseje nuk do të dëgjohet më te ti; sepse tregtarët e tu ishin të mëdhenjtë e dheut, sepse gjithë kombet u mashtruan me magjinë tënde.

Galatasve 5:20 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:20 (ALB) »
idhujtaria, magjia, armiqësimi, grindjet, xhelozitë, mëritë, zënkat, përçarjet, tarafet,

Isaia 57:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 57:3 (ALB) »
Por afrohuni këtu, ju bij të magjistares, pasardhës të shkelësit të kurorës dhe të prostitutes.

Mateu 15:19 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:19 (ALB) »
Sepse nga zemra dalin mendimet e mbrapshta, vrasjet, shkeljet e kurorës; kurvëria, vjedhjet, dëshmitë e rreme, blasfemitë.

Zbulesa 14:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:8 (ALB) »
Pastaj një tjetër ëngjëll shkoi pas tyre, duke thënë: “Ra, ra Babilona, qyteti i madh që u ka dhënë të pinë të gjithë kombeve verën e zemërimit të kurvërimit të saj.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 9:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 9:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 9:21 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 9:21 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 9:21 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 9:21 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 9:21 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 9:21 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 9:21 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 9:21 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 9:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 9:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 9:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 9:21 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 9:21 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 9:21 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »