Veprat e Apostujve 1:21 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 1:21 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 1:21 ALB - Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 1:21 ALB

Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në shoqërinë tonë gjithë kohën në të cilën Zoti Jezus ka hyrë dhe ka dalë midis nesh,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 1:21 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 1:21 ALB - Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 1:21 ALB - Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 1:21 ALB - Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 1:21 ALB - Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 1:21 ALB - Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 1:21 ALB - Duhet, pra, që ndër burrat që kanë qenë në - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 1:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 1:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 15:27 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:27 (ALB) »
Edhe ju, gjithashtu, do të dëshmoni, sepse ishit me mua që nga fillimi.”

Numrat 27:17 ALB Bible Verse Image
Numrat 27:17 (ALB) »
që të hyjë dhe të dalë para tyre, dhe t’i bëjë të hyjnë e të dalin, në mënyrë që asambleja e Zotit të mos jetë si një kope pa bari".

Ligji i Përtërirë 31:2 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 31:2 (ALB) »
dhe u tha banorëve të tij: "Unë jam sot njëqind e njëzet vjeç, nuk mundem më të hyj dhe të dal; përveç kësaj Zoti më ka thënë: "Ti nuk do ta kalosh Jordanin".

2 Samuelit 5:2 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 5:2 (ALB) »
Edhe në të kaluarën, kur Sauli mbretëronte mbi ne, ishe ti që udhëhiqje dhe e çoje në rrugë të drejtë Izraelin. Zoti të ka thënë: "Ti do të ushqesh popullin tim, Izraelin, ti do të jesh princ që do të sundojë mbi Izraelin"".

1 Mbretërve 3:7 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 3:7 (ALB) »
Tani, o Zot, Perëndia im, ti ke bërë të mbretërojë shërbëtori yt në vend të Davidit, atit tim, por unë jam veçse një fëmijë dhe nuk di si të sillem.

Luka 10:1 ALB Bible Verse Image
Luka 10:1 (ALB) »
Pastaj Zoti caktoi shtatëdhjetë të tjerë dhe i nisi dy nga dy përpara tij, në çdo qytet dhe vend, ku ai do të shkonte.

Gjoni 10:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:1 (ALB) »
“Në të vërtetë, në të vërtetë unë po ju them: Ai që nuk hyn nëpër derë të vathës së deleve, por ngjitet nga një anë tjetër, ai është vjedhës dhe kusar;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 1:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 1:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 1:21 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 1:21 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 1:21 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 1:21 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 1:21 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 1:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 1:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 1:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 1:21 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 1:21 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 1:21 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 1:21 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 1:21 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 1:21 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »