Veprat e Apostujve 6:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 6:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 6:12 ALB - Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 6:12 ALB

Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; dhe, iu sulën, e kapën dhe e çuan te sinedri.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 6:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 6:12 ALB - Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 6:12 ALB - Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 6:12 ALB - Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 6:12 ALB - Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 6:12 ALB - Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 6:12 ALB - Edhe e ngacmuan popullin, pleqtë dhe skribët; - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 6:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 6:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 15:18 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 15:18 (ALB) »
Njeriu gjaknxehtë nxit grindje, por ai që nuk zemërohet shpejt i qetëson grindjet.

Veprat e Apostujve 14:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:2 (ALB) »
Porjudenjtë që nuk besuan i nxitën dhe i acaruan shpirtrat e johebrenjve kundër vëllezërve.

Veprat e Apostujve 5:27 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:27 (ALB) »
Kështu, pra, i sollën dhe i paraqitën përpara sinedrit; dhe kryeprifti i pyeti,

Veprat e Apostujve 21:27 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:27 (ALB) »
Por, kur po mbusheshin shtatë ditët, Judenjtë e Azisë, duke e parë në tempull, e nxitën turmën dhe vunë duart mbi të,

Veprat e Apostujve 13:50 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:50 (ALB) »
Por Judenjtë i nxitën disa gra të perëndishme të shtresës së lartë, si dhe parinë e qytetit, dhe ngjallën një përndjekje kundër Palit dhe Barnabës dhe i dëbuan jashtë kufijve të tyre.

Veprat e Apostujve 16:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:19 (ALB) »
Por zotërinjtë e saj, kur panë se u humbi shpresa e fitimit të tyre, i kapën Palin dhe Silën dhe i tërhoqën te sheshi i tregut përpara arkondëve;

Veprat e Apostujve 18:12 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:12 (ALB) »
Por, kur Galioni ishte prokonsull i Akaisë, Judenjtë u ngritën me një mendje kundër Palit dhe e çuan në gjykatë,

Veprat e Apostujve 17:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 17:5 (ALB) »
Por Judenjtë, të cilët nuk kishin besuar, patën smirë dhe morën me vete disa njerëz të këqij nga ata të rrugëve të tregut dhe, si mblodhën një turmë, e bënë rrëmujë qytetin; edhe sulmuan shtëpinë e Jasonit dhe kërkonin ata për t’i nxjerrë përpara popullit.

Veprat e Apostujve 5:18 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:18 (ALB) »
dhe vunë dorë mbi apostujt dhe i futën në burgun publik.

Veprat e Apostujve 4:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:1 (ALB) »
Ndërsa ata po i flisnin popullit, priftërinjtë, komandanti i tempullit dhe saducenjtë u turrën mbi ta,

Mateu 26:57 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:57 (ALB) »
Dhe ata që e kishin arrestuar Jezusin e çuan te Kajafa, kryeprifti, ku tashmë ishin mbledhur skribët dhe pleqtë.

Mateu 5:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:22 (ALB) »
por unë po ju them: "Kushdo që zemërohet pa shkak kundër vëllait të tij, do t’i nënshtrohet gjyqit; dhe kush i thotë vëllait të vet: "Rraka," do t’i nënshtrohet sinedrit; dhe kush do t’i thotë: "Budalla," do t’i nënshtrohet zjarrit të Gehenës.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 6:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 6:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 6:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 6:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 6:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 6:12 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 6:12 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 6:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 6:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 6:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 6:12 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 6:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 6:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 6:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 6:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 6:12 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »