Luka 12:46 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 12:46 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 12:46 ALB - zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën - Bible Verse Picture

Luka 12:46 ALB

zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën kur nuk e pret, dhe në orën që ai nuk e di; do ta ndëshkojë rëndë dhe do t’i caktojë fatin me të pabesët.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 12:46 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 12:45 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 12:46 ALB - zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 12:46 ALB - zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 12:46 ALB - zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 12:46 ALB - zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 12:46 ALB - zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 12:46 ALB - zotëria e atij shërbëtori do të vijë ditën - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 12:46 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 12:46 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 12:40 ALB Bible Verse Image
Luka 12:40 (ALB) »
Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do të vijë në atë orë që nuk e mendoni.”

Jobi 20:29 ALB Bible Verse Image
Jobi 20:29 (ALB) »
Ky është fati që Perëndia i cakton njeriut të keq, trashëgimi që i është dhënë nga Perëndia.

Luka 12:19 ALB Bible Verse Image
Luka 12:19 (ALB) »
dhe pastaj do t’i them shpirtit tim: Shpirt, ti ke pasuri të shumta të shtëna për shumë vjet; pusho, ha, pi dhe gëzo".

Mateu 13:49 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:49 (ALB) »
Kështu do të ndodhë në mbarimin e botës; do të vijnë engjëjt dhe do t’i ndajnë të mbrapshtit nga të drejtët;

Mateu 7:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:22 (ALB) »
Shumë do të më thonë atë ditë: "O Zot, o Zot, a nuk profetizuam ne në emrin tënd, a nuk i dëbuam demonët në emrin tënd, a nuk kemi bërë shumë vepra të fuqishme në emrin tënd?".

Mateu 13:41 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:41 (ALB) »
Biri i njeriut do të dërgojë engjëjt e vet dhe ata do të mbledhin nga mbretëria e tij gjithë skandalet dhe ata që bëjnë paudhësi,

Mateu 24:51 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:51 (ALB) »
do ta ndëshkojë rëndë dhe do t’i rezervojë fatin e hipokritëve. Atje do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh.”

Psalmet 94:14 ALB Bible Verse Image
Psalmet 94:14 (ALB) »
Sepse Zoti nuk ka për të hedhur poshtë popullin e tij dhe nuk ka për të braktisur trashëgiminë e tij.

Psalmet 37:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 37:9 (ALB) »
Sepse njerëzit e këqij do të shfarosen, por ata që shpresojnë tek Zoti do të bëhen zotër të tokës.

Psalmet 11:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 11:5 (ALB) »
Zoti vë në provë të drejtin, por shpirti i tij urren të pabesin dhe atë që do dhunën.

Zbulesa 16:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:15 (ALB) »
“Ja, unë po vij si vjedhës; lum ai që rri zgjuar dhe ruan rrobat e veta që të mos ecë i zhveshur dhe të duket turpi i tij.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 12:46 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 12:46 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 12:46 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 12:46 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 12:46 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 12:46 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 12:46 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 12:46 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 12:46 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 12:46 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 12:46 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 12:46 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 12:46 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 12:46 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 12:46 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 12:46 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 12:46 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 12:46 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 12:46 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 12:46 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 12:46 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 12:46 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 12:46 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 12:46 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 12:46 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »