Luka 12:40 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 12:40 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 12:40 ALB - Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do - Bible Verse Picture

Luka 12:40 ALB

Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do të vijë në atë orë që nuk e mendoni.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 12:40 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 12:39 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 12:40 ALB - Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 12:40 ALB - Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 12:40 ALB - Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 12:40 ALB - Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 12:40 ALB - Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 12:40 ALB - Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 12:40 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 12:40 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 19:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:7 (ALB) »
Le të gëzohemi dhe të ngazëllohemi dhe le t’i japim atij lavdi, sepse erdhi dasma e Qengjit dhe nusja e tij është përgatitur!

1 Thesalonikasve 5:6 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 5:6 (ALB) »
Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të rrimë zgjuar dhe të jemi të esëll.

Mateu 25:13 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:13 (ALB) »
Prandaj rrini zgjuar, sepse nuk e dini as ditën as orën në të cilët do të vijë Biri i njeriut.”

2 Pjetrit 3:12 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:12 (ALB) »
duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së Perëndisë, për shkak të së cilës qiejt marrin flakë do të treten, dhe elementët të konsumuar nga nxehtësia do të shkrihen?

Romakëve 13:11 ALB Bible Verse Image
Romakëve 13:11 (ALB) »
Dhe këtë aq më shumë duhet të bëjmë, duke ditur kohën, sepse tanimë erdhi ora të zgjohemi nga gjumi, sepse shpëtimi ynë është më afër, se kur besuam.

Romakëve 13:14 ALB Bible Verse Image
Romakëve 13:14 (ALB) »
Por vishuni me Zotin Jezu Krisht dhe mos tregoni kujdes për mishin, që t’ia kënaqni lakmitë.

Marku 13:33 ALB Bible Verse Image
Marku 13:33 (ALB) »
Tregoni kujdes, rrini zgjuar dhe lutuni, sepse nuk e dini kur do të jetë ai moment.

Mateu 24:44 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:44 (ALB) »
Prandaj edhe ju jini gati, sepse Biri i njeriut do të vijë në atë orë kur ju nuk mendoni.”

Mateu 24:42 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:42 (ALB) »
Rrini zgjuar, pra, sepse nuk e dini në cilën orë do të vijë Zoti juaj.

Luka 21:34 ALB Bible Verse Image
Luka 21:34 (ALB) »
“Tani kini kujdes që zemrat tuaja të mos rëndohen nga të llupurit, nga të dehurit dhe nga preokupimet e kësaj jete; që ajo ditë të mos ju zërë në befasi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 12:40 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 12:40 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 12:40 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 12:40 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 12:40 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 12:40 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 12:40 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 12:40 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 12:40 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 12:40 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 12:40 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 12:40 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 12:40 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 12:40 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 12:40 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 12:40 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 12:40 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 12:40 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 12:40 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 12:40 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 12:40 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 12:40 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 12:40 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 12:40 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 12:40 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »