Luka 12:58 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 12:58 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 12:58 ALB - Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te - Bible Verse Picture

Luka 12:58 ALB

Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te gjykatësi, bëj ç’është e mundur gjatë rrugës që të merresh vesh me të, që ai mos të të nxjerrë përpara gjykatësit dhe gjykatësi të të dorëzojë te roja dhe roja të të futë në burg.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 12:58 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 12:57 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 12:58 ALB - Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 12:58 ALB - Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 12:58 ALB - Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 12:58 ALB - Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 12:58 ALB - Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 12:58 ALB - Kur ti shkon bashkë me kundërshtarin tënd te - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 12:58 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 12:58 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 18:30 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:30 (ALB) »
Por ai nuk deshi, madje shkoi dhe e futi në burg deri sa ai ta shlyente detyrimin.

Mateu 5:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:23 (ALB) »
Nëse ti, pra, po paraqet ofertën tënde te altari, dhe atje kujtohesh se yt vëlla ka diçka kundër teje,

Zanafilla 32:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:3 (ALB) »
Pastaj Jakobi dërgoi para tij disa lajmëtarë vëllait të tij Esau, në vendin e Seirit, në fushën e Edomit.

1 Pjetrit 3:19 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:19 (ALB) »
me anë të së cilës ai shkoi t’u predikojë frymërave që ishin në burg,

Hebrenjve 3:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 3:7 (ALB) »
Prandaj, sikurse thotë Fryma e Shenjtë: “Sot, në qoftë se e dëgjoni zërin e tij,

2 Korintasve 6:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:2 (ALB) »
sepse ai thotë: “Në kohë të pëlqyer unë të dëgjova dhe në ditë shpëtimi të ndihmova.” Ja, pra, koha e pëlqyer, ja, pra, dita e shpëtimit.

Luka 14:31 ALB Bible Verse Image
Luka 14:31 (ALB) »
Ose cili mbret, kur niset të luftojë kundër një mbreti tjetër, nuk ulet më parë të gjykojë në se mund ta përballojë me dhjetë mijë atë që po i vjen kundër me njëzet mijë?

Luka 13:24 ALB Bible Verse Image
Luka 13:24 (ALB) »
“Përpiquni të hyni nëpër derë të ngushtë, sepse unë po ju them se shumë do të kërkojnë të hyjnë dhe nuk do të munden.

Isaia 55:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 55:6 (ALB) »
Kërkoni Zotin ndërsa mund të gjendet, e thirrni ndërsa është afër.

Fjalët e urta 6:1 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 6:1 (ALB) »
Biri im, në qoftë se je bërë garant për të afërmin tënd, në rast se ke dhënë dorën si garanci për një të huaj,

Fjalët e urta 25:8 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 25:8 (ALB) »
Mos bëj padi me tepër nxitim, sepse në fund nuk do të dish çfarë të bësh, kur i afërmi yt do të të ketë bërë me turp.

Psalmet 50:22 ALB Bible Verse Image
Psalmet 50:22 (ALB) »
Tani kuptoni këtë gjë ju që harroni Perëndinë, që unë të mos ju bëjë copë-copë dhe askush të mos ju çlirojë dot.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 12:58 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 12:58 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 12:58 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 12:58 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 12:58 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 12:58 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 12:58 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 12:58 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 12:58 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 12:58 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 12:58 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 12:58 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 12:58 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 12:58 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 12:58 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 12:58 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 12:58 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 12:58 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 12:58 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 12:58 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 12:58 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 12:58 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 12:58 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 12:58 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 12:58 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »