Luka 17:25 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 17:25 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 17:25 ALB - Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të - Bible Verse Picture

Luka 17:25 ALB

Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të hidhet poshtë nga ky brez.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 17:25 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 17:24 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 17:25 ALB - Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 17:25 ALB - Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 17:25 ALB - Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 17:25 ALB - Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 17:25 ALB - Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 17:25 ALB - Por më parë i duhet të vuajë shumë dhe të - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 17:25 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 17:25 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 16:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:21 (ALB) »
Që nga ai çast Jezusi filloi t’u sqarojë dishepujve të vet se i duhej të shkonte në Jeruzalem, të vuante shumë për shkak të pleqve, të krerëve të priftërinjve dhe të skribëve, se do të vritej dhe do të ringjallej të tretën ditë.

Luka 9:22 ALB Bible Verse Image
Luka 9:22 (ALB) »
duke thënë: “Birit të njeriut i duhet të vuajë shumë gjëra, ta përbuzin pleqtë, krerët e priftërinjve dhe skribët, ta vrasin dhe të tretën ditë të ringjallet.”

Marku 8:31 ALB Bible Verse Image
Marku 8:31 (ALB) »
Pastaj nisi t’u mësojë atyre se Birit të njeriut i duhet të vuajë shumë gjëra, do të hidhet poshtë nga pleqtë, nga krerët e priftërinjve dhe nga skribët; se do të vritet dhe pas tri ditësh do të ringjallet.

Marku 12:10 ALB Bible Verse Image
Marku 12:10 (ALB) »
Po a nuk e keni lexuar këtë shkrim: "Guri, që ndërtuesit e hodhën poshtë, u bë guri i qoshes.

Gjoni 1:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:11 (ALB) »
Ai erdhi në shtëpinë e vet dhe të vetët nuk e pranuan,

Luka 24:25 ALB Bible Verse Image
Luka 24:25 (ALB) »
Atëherë ai u tha atyre: “O budallenj dhe zemërngathët për të besuar gjithçka që kanë thënë profetët!

Mateu 21:42 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:42 (ALB) »
Jezusi u tha atyre: “A nuk keni lexuar kurrë në Shkrimet: "Guri, që ndërtuesit e nxorën të papërdorshëm, u bë guri i qoshes. Kjo është vepër e Zotit, dhe është e mrekullueshme në sytë tonë"?

Mateu 20:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 20:18 (ALB) »
“Ja, ne ngjitemi në Jeruzalem dhe Biri i njeriut do t’u dorëzohet krerëve të priftërinjve dhe skribëve, dhe ata do ta dënojnë me vdekje.

Isaia 53:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 53:3 (ALB) »
I përçmuar dhe i hedhur poshtë nga njerëzit, njeri i dhembjeve, njohës i vuajtjes, i ngjashëm me dikë para të cilit fshihet faqja, ishte përçmuar, dhe ne nuk e çmuam aspak.

Luka 18:33 ALB Bible Verse Image
Luka 18:33 (ALB) »
Dhe, pasi ta fshikullojnë, do ta vrasin, por ai do të ringjallet të tretën ditë.”

Luka 18:31 ALB Bible Verse Image
Luka 18:31 (ALB) »
Pastaj i mori me vete të dymbëdhjetët dhe u tha atyre: “Ja, ne po ngjitemi në Jeruzalem dhe të gjitha ato që shkruan profetët për Birin e njeriut do të përmbushen.

Gjoni 12:38 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:38 (ALB) »
që të përmbushej fjala e profetit Isaia që tha: “Zot, kush i ka besuar predikimit tonë? Dhe kujt iu shfaq krahu i Zotit?.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 17:25 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 17:25 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 17:25 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 17:25 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 17:25 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 17:25 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 17:25 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 17:25 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 17:25 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 17:25 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 17:25 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 17:25 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 17:25 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 17:25 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 17:25 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 17:25 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 17:25 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 17:25 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 17:25 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 17:25 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 17:25 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 17:25 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 17:25 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 17:25 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 17:25 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »