Luka 17:30 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 17:30 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 17:30 ALB - Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i - Bible Verse Picture

Luka 17:30 ALB

Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i njeriut do të shfaqet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 17:30 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 17:29 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 17:30 ALB - Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 17:30 ALB - Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 17:30 ALB - Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 17:30 ALB - Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 17:30 ALB - Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 17:30 ALB - Kështu do të jetë edhe atë ditë kur Biri i - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 17:30 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 17:30 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 1:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:7 (ALB) »
Ja, ai vjen me retë dhe çdo sy do ta shohë, edhe ata që e tejshpuan; dhe të gjitha fiset e dheut do të vajtojnë për të. Po, amen.

2 Thesalonikasve 1:7 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:7 (ALB) »
kurse juve, të munduarve, të preheni bashkë me ne, kur Zoti Jezu Krisht të shfaqet nga qielli me engjëjt e pushtetit të vet,

1 Korintasve 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:7 (ALB) »
kaq sa nuk ju mungon asnjë dhunti, ndërsa prisni zbulesën e Zotit tonë Jezu Krishtit,

Mateu 24:3 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:3 (ALB) »
Pastaj, kur ai u ul të rrinte në malin e Ullinjve, dishepujt e vet iu afruan mënjanë dhe i thanë: “Na thuaj, kur do të ndodhin këto gjëra? Dhe cila do të jetë shenja e ardhjes sate dhe e mbarimit të botës?.”

1 Pjetrit 1:13 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:13 (ALB) »
Prandaj, ngjeshni ijët e mendjes suaj, rrini zgjuar dhe mbani shpresë të plotë në hirin që do vijë mbi ju në zbulesën e Jezu Krishtit.

Mateu 16:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:27 (ALB) »
Sepse Biri i njeriut do të vijë në lavdinë e Atit të vet bashkë me engjëjt e tij; dhe atëherë ai do të shpërblejë secilin sipas veprës së tij.

1 Pjetrit 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:7 (ALB) »
që prova e besimit tuaj, që është shumë më i çmuar nga ari që prishet, edhe pse provohet me zjarr, të dalë për lëvdim, nder e lavdi në zbulesën e Jezu Krishtit,

1 Pjetrit 4:13 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:13 (ALB) »
Por gëzohuni, duke qenë pjestarë të mundimeve të Krishtit, që edhe në zbulesën e lavdisë së tij të mund të gëzoheni dhe të ngazëlloheni.

Luka 21:34 ALB Bible Verse Image
Luka 21:34 (ALB) »
“Tani kini kujdes që zemrat tuaja të mos rëndohen nga të llupurit, nga të dehurit dhe nga preokupimet e kësaj jete; që ajo ditë të mos ju zërë në befasi.

Mateu 24:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:27 (ALB) »
Sepse, si vetëtima që del nga lindja dhe flakëron deri në perëndim, kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut.

Luka 21:27 ALB Bible Verse Image
Luka 21:27 (ALB) »
Atëherë do të shohin Birin e njeriut duke ardhur mbi një re, me fuqi dhe lavdi të madhe.

Marku 13:26 ALB Bible Verse Image
Marku 13:26 (ALB) »
Atëherë do ta shohin Birin e njeriut duke ardhur në re, me pushtet të madh e me lavdi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 17:30 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 17:30 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 17:30 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 17:30 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 17:30 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 17:30 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 17:30 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 17:30 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 17:30 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 17:30 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 17:30 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 17:30 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 17:30 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 17:30 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 17:30 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 17:30 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 17:30 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 17:30 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 17:30 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 17:30 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 17:30 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 17:30 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 17:30 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 17:30 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 17:30 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »