Luka 17:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 17:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 17:6 ALB - Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një - Bible Verse Picture

Luka 17:6 ALB

Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një kokërr sinapi, do të mund t’i thonit këtij mani: "Shkulu me gjithë rrënjë dhe mbillu në det," dhe ai do t’ju bindej.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 17:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 17:5 (ALB)
Next Verse
Luka 17:7 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 17:6 ALB - Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 17:6 ALB - Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 17:6 ALB - Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 17:6 ALB - Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 17:6 ALB - Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 17:6 ALB - Dhe Zoti tha: “Po të kishit besim sa një - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 17:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 17:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 17:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 17:20 (ALB) »
Dhe Jezusi u tha atyre: “Prej mosbesimit tuaj; sepse në të vërtetë, unë po ju them, se po të keni besim sa një kokërr sinapi, do t’i thoni këtij mali: "Zhvendosu nga këtu atje," dhe ai do të zhvendoset; dhe asgjë nuk do të jetë e pamundshme për ju.

Mateu 21:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:21 (ALB) »
Dhe Jezusi duke u përgjigjur u tha atyre: “Në të vërtetë ju them që, po të keni besim dhe të mos dyshoni, do të bëni jo vetëm atë që unë i bëra fikut, por, edhe sikur t’i thoni këtij mali: "Hiqu andej dhe hidhu në det," kjo do të ndodhë.

Marku 9:23 ALB Bible Verse Image
Marku 9:23 (ALB) »
Dhe Jezusi i tha: “Nëse ti mund të besosh, çdo gjë është e mundshme për atë që beson.”

Mateu 13:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:31 (ALB) »
Ai u proposoi atyre një shëmbëlltyre tjetër duke thënë: “Mbretëria e qiejve i ngjan një kokrre sinapi, të cilën e merr një njeri dhe e mbjell në arën e vet.

Marku 11:22 ALB Bible Verse Image
Marku 11:22 (ALB) »
Atëherë Jezusi, duke u përgjigjur, u tha atyre: “Kini besimin e Perëndisë!

Luka 13:19 ALB Bible Verse Image
Luka 13:19 (ALB) »
I ngjan kokrrës së sinapit, që një njeri e mori dhe e hodhi në kopshtin e vet; pastaj u rrit dhe u bë një pemë e madhe, dhe zogjtë e qiellit erdhën e kërkuan strehë në degët e saj.”

1 Korintasve 13:2 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:2 (ALB) »
Edhe sikur të kisha dhuntinë e profecisë, edhe të dija të gjitha misteret dhe mbarë shkencën dhe të kisha gjithë besimin sa të luaja nga vendi malet, por të mos kisha dashuri, nuk jam asgjë.

Luka 19:4 ALB Bible Verse Image
Luka 19:4 (ALB) »
Atëherë rendi përpara dhe u ngjit në një fik për ta parë, sepse ai duhet të kalonte andej.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 17:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 17:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 17:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 17:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 17:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 17:6 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 17:6 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 17:6 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 17:6 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 17:6 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 17:6 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 17:6 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 17:6 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 17:6 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 17:6 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 17:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 17:6 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 17:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 17:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 17:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 17:6 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 17:6 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 17:6 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 17:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 17:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 17:6 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 17:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »