Luka 17:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 17:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 17:24 ALB - Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri - Bible Verse Picture

Luka 17:24 ALB

Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri skaj i qiellit te tjetri e ndriçon, kështu do të jetë edhe Biri i njeriut në ditën e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 17:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 17:23 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 17:24 ALB - Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 17:24 ALB - Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 17:24 ALB - Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 17:24 ALB - Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 17:24 ALB - Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 17:24 ALB - Sepse ashtu si rrufeja, që vetëtin nga njëri - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 17:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 17:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 24:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:27 (ALB) »
Sepse, si vetëtima që del nga lindja dhe flakëron deri në perëndim, kështu do të jetë ardhja e Birit të njeriut.

Malakia 4:1 ALB Bible Verse Image
Malakia 4:1 (ALB) »
"Sepse ja, dita po vjen, e zjarrtë si një furrë; dhe të gjithë ata që veprojnë me pabesi do të jenë si kallamishtet; dita që po vjen do t’i djegë," thotë Zoti i ushtrive, "në mënyrë të tillë që të mos u mbetet as rrënja as dega.

Zakaria 9:14 ALB Bible Verse Image
Zakaria 9:14 (ALB) »
Atëherë mbi ta do të duket Zoti dhe shigjeta e tij do të niset si një rrufe. Zoti, Zoti, do t’i bjerë borisë dhe do të përparojë bashkë me shakullimat e jugut.

Malakia 3:1 ALB Bible Verse Image
Malakia 3:1 (ALB) »
"Ja, unë po dërgoj lajmëtarin tim për të përgatitur rrugën para meje. Dhe menjëherë Zoti, që ju kërkoni, do të hyjë në tempullin e vet, engjëlli i besëlidhjes që ju kërkoni me endje, ja, do të vijë," thotë Zoti i ushtrive.

Mateu 24:30 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:30 (ALB) »
Dhe atëherë do të duket në qiell shenja e Birit të njeriut; dhe të gjitha kombet e dheut do të mbajnë zi dhe do ta shohin Birin e njeriut duke ardhur mbi retë e qiellit me fuqi dhe lavdi të madhe.

Jakobit 5:8 ALB Bible Verse Image
Jakobit 5:8 (ALB) »
Jini të durueshëm edhe ju dhe forconi zemrat tuaja, sepse ardhja e Zotit është afër.

2 Thesalonikasve 2:2 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:2 (ALB) »
të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet mendja ose të trazoheni as prej fryme, as prej fjale, as prej ndonjë letre gjoja të shkruar prej nesh, thua se ja, erdhi dita e Krishtit.

1 Thesalonikasve 5:2 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 5:2 (ALB) »
sepse ju vetë e dini shumë mirë se dita e Zotit do të vijë, si një vjedhës natën.

Jobi 37:3 ALB Bible Verse Image
Jobi 37:3 (ALB) »
Ai lëshon vetëtimën e tij nën gjithë qiellin dhe deri në skajet e tokës.

2 Pjetrit 3:10 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:10 (ALB) »
Dhe dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën; atë ditë qiejt do të shkojnë me krismë, elementët do të shkrihen nga të nxehtit dhe veprat dhe toka që janë në të do të digjen krejt.

Mateu 25:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:31 (ALB) »
“Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë e tij, bashkë me të gjithë engjëjt e shenjtë, atëherë do të ulet mbi fronin e lavdisë së vet.

2 Thesalonikasve 2:8 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:8 (ALB) »
Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin Zoti do ta shkatërrojë me hukatjen e gojës së tij dhe do ta asgjësojë me të dukurit e ardhjes së tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 17:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 17:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 17:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 17:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 17:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 17:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 17:24 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 17:24 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 17:24 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 17:24 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 17:24 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 17:24 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 17:24 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 17:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 17:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 17:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 17:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 17:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 17:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 17:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 17:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 17:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 17:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 17:24 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 17:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »