Luka 20:44 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 20:44 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 20:44 ALB - Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i - Bible Verse Picture

Luka 20:44 ALB

Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i tij?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 20:44 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 20:43 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 20:44 ALB - Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 20:44 ALB - Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 20:44 ALB - Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 20:44 ALB - Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 20:44 ALB - Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 20:44 ALB - Davidi, pra, e quan Zot; si mund të jetë bir i - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 20:44 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 20:44 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 22:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:16 (ALB) »
“Unë, Jezusi, dërgova engjëllin tim për t’ju dëshmuar për këto gjëra nëpër kisha. Unë jam Rrënja dhe pasardhja e Davidit, ylli i ndritshëm i mëngjesit.”

Isaia 7:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 7:14 (ALB) »
Prandaj vet Zoti do t’ju japë një shenjë: Ja, e virgjëra do të mbetet me barrë dhe do të lindë një fëmijë të cilin do ta quajë Emanuel.

Mateu 1:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 1:23 (ALB) »
“Ja, virgjëresha do të mbetet shtatzënë dhe do të lindë një djalë, të cilit do t’i venë emrin Emanuel, që do të thotë: "Zoti me ne".”

Luka 1:31 ALB Bible Verse Image
Luka 1:31 (ALB) »
Dhe ja, ti do të mbetesh shtatzënë dhe do të lindësh një djalë, dhe do t’ia vesh emrin Jezus.

Luka 2:11 ALB Bible Verse Image
Luka 2:11 (ALB) »
sepse sot në qytetin e Davidit lindi për ju një Shpëtimtar, që është Krishti, Zoti.

Romakëve 9:5 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:5 (ALB) »
të tyre janë edhe etërit, prej të cilëve rrjedh sipas mishit Krishti, i cili është përmbi çdo gjë Perëndi, i bekuar përjetë. Amen.

Galatasve 4:4 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:4 (ALB) »
por, kur u mbush koha, Perëndia dërgoi Birin e tij, të lindur prej gruaje, të nënshtruar ligjit,

1 Timoteut 3:16 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 3:16 (ALB) »
Dhe s’ka asnjë dyshim se misteri i mëshirës është i madh: Perëndia u shfaq në mish, u shfajësua në Frymë, u duk ndër engjëj, u predikua ndër johebrenj, u besua në botë, u ngrit në lavdi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 20:44 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 20:44 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 20:44 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 20:44 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 20:44 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 20:44 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 20:44 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 20:44 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 20:44 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 20:44 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 20:44 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 20:44 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 20:44 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 20:44 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 20:44 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 20:44 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 20:44 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 20:44 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 20:44 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 20:44 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 20:44 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 20:44 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 20:44 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 20:44 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 20:44 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »