Luka 20:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 20:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 20:9 ALB - Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë - Bible Verse Picture

Luka 20:9 ALB

Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë shëmbëlltyrë: “Një njeri mbolli një vresht, ua besoi disa vreshtarëve dhe iku larg për një kohë të gjatë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 20:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 20:8 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 20:9 ALB - Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 20:9 ALB - Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 20:9 ALB - Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 20:9 ALB - Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 20:9 ALB - Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 20:9 ALB - Pastaj filloi t’i tregojë popullit këtë - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 20:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 20:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 21:33 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:33 (ALB) »
“Dëgjoni një shëmbëlltyrë tjetër: Ishte një pronar shtëpie, i cili mbolli një vresht, e rrethoi me gardh, gërmoi një vend ku të shtrydhte rrushin, ndërtoi një kullë dhe, mbasi ua besoi disa vreshtarëve, u nis në një vend të huaj.

Marku 12:1 ALB Bible Verse Image
Marku 12:1 (ALB) »
Pastaj ai filloi t’u flasë me shëmbëlltyra: “Një njeri mbolli një vresht, e thuri me gardh, gërmoi një vend për të shtrydhur rrushin, ndërtoi një kullë dhe ua besoi disa vreshtarëve dhe pastaj shkoi larg.

Isaia 5:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 5:1 (ALB) »
Dua të këndoj për të dashurin tim një kantik të mikut tim lidhur me vreshtin e tij. I dashuri im kishte një vresht mbi një kodrinë shumë pjellore.

Jeremia 2:21 ALB Bible Verse Image
Jeremia 2:21 (ALB) »
Megjithatë të kisha mbjellë si një vresht fisnik i tërë i cilësisë më të lartë; si ke ndryshuar, pra, ndaj meje në degë të degjeneruara vreshti të huaj?

Gjoni 15:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:1 (ALB) »
“Unë jam hardhia e vërtetë dhe Ati im është vreshtari.

Luka 19:12 ALB Bible Verse Image
Luka 19:12 (ALB) »
Tha, pra: “Një njeri fisnik shkoi në një vend të largët për të marrë në dorëzim një mbretëri e pastaj të kthehej.

Psalmet 80:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 80:8 (ALB) »
Ti çove jashtë Egjiptit një hardhi; i dëbove kombet dhe e mbolle.

Kantiku i Kantikëve 8:11 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 8:11 (ALB) »
Salomoni kishte një vresht në Baal-Hamon; ai ua besoi disa rojtarëve, secili prej tyre duhet t’i çonte si fryt të tij një mijë sikla argjendi.

Mateu 25:14 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:14 (ALB) »
“Mbretëria e qiejve i ngjan gjithashtu një njeriu, që, kur po nisej për një udhëtim, i thirri shërbëtorët e tij dhe u besoi pasuritë e veta.

1 Korintasve 3:6 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:6 (ALB) »
Unë mbolla, Apoli ujiti, po Perëndia i bëri të rriten.

Ligji i Përtërirë 16:18 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 16:18 (ALB) »
Do të caktosh gjykatës dhe zyrtarë brenda portave të tua për çdo fis tëndin, në të gjitha qytetet që Zoti, Perëndia yt, të jep; dhe ata do ta gjykojnë popullin me vendime të drejta.

Ligji i Përtërirë 17:8 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 17:8 (ALB) »
Në rast se të paraqitet një rast shumë i vështirë për t’u gjykuar, midis vrasësve, midis një padie e tjetrës, midis një plagosjeje e tjetrës, grindje brenda portave të shtëpisë sate, atëherë do të çohesh dhe do të shkosh në vendin që ka zgjedhur Zoti, Perëndia yt;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 20:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 20:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 20:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 20:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 20:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 20:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 20:9 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 20:9 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 20:9 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 20:9 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 20:9 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 20:9 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 20:9 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 20:9 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 20:9 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 20:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 20:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 20:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 20:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 20:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 20:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 20:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 20:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 20:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 20:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 20:9 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 20:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »