Luka 20:26 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 20:26 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 20:26 ALB - Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në - Bible Verse Picture

Luka 20:26 ALB

Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në ligjëratën e tij përpara popullit dhe, të habitur nga përgjigjja e tij, heshtën.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 20:26 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 20:25 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 20:26 ALB - Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 20:26 ALB - Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 20:26 ALB - Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 20:26 ALB - Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 20:26 ALB - Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 20:26 ALB - Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 20:26 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 20:26 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 20:20 ALB Bible Verse Image
Luka 20:20 (ALB) »
Ata e përgjonin me kujdes dhe i dërguan disa spiunë të cilët, duke u paraqitur si njerëz të drejtë, ta zinin në gabim në ndonjë ligjëratë dhe pastaj t’ia dorëzonin pushtetit dhe autoritetit të guvernatorit.

Jobi 5:12 ALB Bible Verse Image
Jobi 5:12 (ALB) »
I bën të kota synimet e dinakëve, dhe kështu duart e tyre nuk mund të realizojnë planet e tyre;

2 Timoteut 3:8 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:8 (ALB) »
Dhe sikurse Janesi dhe Jambresi i kundërshtuan Moisiut, po kështu edhe këta i kundërvihen së vërtetës; janë njerëz mendjeprishur, të neveritshëm në çështjen e besimit.

Romakëve 3:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:19 (ALB) »
Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e thotë për ata që janë nën ligj, me qëllim që çdo gojë të heshtë dhe gjithë bota t’i jetë nënshtruar gjykimit të Perëndisë,

Luka 13:17 ALB Bible Verse Image
Luka 13:17 (ALB) »
Dhe, kur ai thoshte këto gjëra, të gjithë kundërshtarët e tij mbetën të turpëruar, ndërsa mbarë turma gëzohej për të gjitha veprat madhështore që ai kishte kryer.

Luka 20:39 ALB Bible Verse Image
Luka 20:39 (ALB) »
Atëherë disa skribë morën fjalën dhe thanë: “Mësues, mirë fole.”

Mateu 22:34 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:34 (ALB) »
Atëherë farisenjtë, kur dëgjuan se ai ua kishte zënë gojën saducenjve, u mblodhën tok.

Mateu 22:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:12 (ALB) »
dhe i tha: "Mik, si hyre këtu pa pasur rrobë dasme?". Dhe ai mbylli gojën.

Mateu 22:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:22 (ALB) »
Dhe ata, kur e dëgjuan këtë, u mrekulluan, e lanë, dhe ikën.

Fjalët e urta 26:4 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 26:4 (ALB) »
Mos iu përgjegj budallait simbas budallallëkut të tij, që të mos bëhesh edhe ti si ai.

Titi 1:10 ALB Bible Verse Image
Titi 1:10 (ALB) »
Sepse ka, veçanërisht ndërmjet atyre që janë nga rrethprerja, shumë të pabindur, llafazanë dhe mashtrues, të cilëve u duhet mbyllur goja;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 20:26 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 20:26 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 20:26 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 20:26 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 20:26 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 20:26 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 20:26 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 20:26 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 20:26 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 20:26 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 20:26 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 20:26 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 20:26 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 20:26 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 20:26 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 20:26 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 20:26 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 20:26 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 20:26 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 20:26 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 20:26 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 20:26 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 20:26 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 20:26 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 20:26 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »