Luka 22:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 22:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 22:10 ALB - Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në - Bible Verse Picture

Luka 22:10 ALB

Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në qytet, do t’ju dalë përpara një njeri që mban një brokë uji; ndiqeni në shtëpinë ku ai do të hyjë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 22:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 22:9 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 22:10 ALB - Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 22:10 ALB - Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 22:10 ALB - Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 22:10 ALB - Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 22:10 ALB - Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 22:10 ALB - Atëherë ai tha atyre: “Ja, kur të hyni në - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 22:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 22:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Samuelit 10:2 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 10:2 (ALB) »
Sot, kur të ikësh nga unë, do të gjesh dy njerëz pranë varrit të Rakelës në kufirin e Beniaminit, në Tseltsah. Ata do të thonë: Gomaret që shkove të kërkosh u gjetën; tani yt atë nuk shqetësohet për gomaret, por për ju, dhe thotë: "Çfarë duhet të bëj për birin tim?".

Mateu 26:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:18 (ALB) »
Dhe ai u përgjigj: “Shkoni në qytet te filani dhe i thoni: "Mësuesi thotë: Koha ime është afër; do të bëj Pashkën në shtëpinë tënde bashkë me dishepujt e mi".”

Gjoni 16:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:4 (ALB) »
Por unë jua kam thënë këto gjëra që, kur të vijë momenti, të kujtoheni se unë jua kisha thënë; por nga fillimi këto fjalë nuk jua pata thënë, sepse isha me ju.

Veprat e Apostujve 8:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:26 (ALB) »
Dhe një engjëll i Zotit i foli Filipit, duke i thënë: “Çohu dhe shko drejt jugut, në rrugën që nga Jeruzalemi zbret në Gaza; ajo është e shkretë.”

Luka 19:29 ALB Bible Verse Image
Luka 19:29 (ALB) »
Dhe, si iu afrua Betfagës dhe Betanias, afër malit që quhet i Ullinjve, dërgoi dy nga dishepujt e vet,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 22:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 22:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 22:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 22:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 22:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 22:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 22:10 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 22:10 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 22:10 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 22:10 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 22:10 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 22:10 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 22:10 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 22:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 22:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 22:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 22:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 22:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 22:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 22:10 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 22:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 22:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 22:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 22:10 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 22:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »