Luka 22:41 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 22:41 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 22:41 ALB - Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet - Bible Verse Picture

Luka 22:41 ALB

Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet një gur, dhe ra në gjunj dhe lutej,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 22:41 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 22:40 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 22:41 ALB - Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 22:41 ALB - Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 22:41 ALB - Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 22:41 ALB - Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 22:41 ALB - Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 22:41 ALB - Dhe u largua prej tyre, aq sa mund të hidhet - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 22:41 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 22:41 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 26:39 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:39 (ALB) »
Dhe, si shkoi pak përpara, ra me fytyrë për tokë dhe lutej duke thënë: “Ati im, në qoftë se është e mundur, largoje prej meje këtë kupë; megjithatë, jo si dua unë, por si do ti.”

Marku 14:35 ALB Bible Verse Image
Marku 14:35 (ALB) »
Dhe, si shkoi pak përpara, ra përmbys përtokë dhe lutej që, po të ishte e mundur, të largohej prej tij ajo orë.

Luka 18:11 ALB Bible Verse Image
Luka 18:11 (ALB) »
Fariseu rrinte në këmbë dhe lutej në vetvete kështu: "O Perëndi, të falënderoj që nuk jam si njerëzit e tjerë, grabitqarë, të padrejtë, kurorëshkelës, dhe as si ai tagrambledhës.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 22:41 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 22:41 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 22:41 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 22:41 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 22:41 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 22:41 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 22:41 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 22:41 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 22:41 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 22:41 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 22:41 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 22:41 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 22:41 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 22:41 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 22:41 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 22:41 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 22:41 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 22:41 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 22:41 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 22:41 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 22:41 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 22:41 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 22:41 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 22:41 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 22:41 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »