Luka 4:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 4:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 4:8 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu - Bible Verse Picture

Luka 4:8 ALB

Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu prej meje, Satana. Éshtë shkruar: "Adhuro Zotin, Përëndinë tënd dhe shërbeji vetëm atij".”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 4:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 4:7 (ALB)
Next Verse
Luka 4:9 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 4:8 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 4:8 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 4:8 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 4:8 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 4:8 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 4:8 ALB - Por Jezusi, duke u përgjigjur, i tha: “Largohu - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 4:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 4:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ligji i Përtërirë 6:13 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 6:13 (ALB) »
Do të kesh frikë nga Zoti, Perëndia yt, do t’i shërbesh dhe do të betohesh për emrin e tij.

Ligji i Përtërirë 10:20 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 10:20 (ALB) »
Do të kesh frikë nga Zoti, Perëndia yt, do t’i shërbesh atij, do të jesh lidhur ngushtë me të dhe do të betohesh me emrin e tij.

Mateu 4:10 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:10 (ALB) »
Atëherë Jezusi i tha: “Shporru, Satan, sepse është shkruar: "Adhuro Zotin, Perëndinë tënde, dhe shërbeji vetëm atij".”

Psalmet 83:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 83:18 (ALB) »
dhe ta dijnë se ti vetëm, që quhesh Zoti, je Shumë i Larti mbi gjithë dheun.

Zbulesa 19:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:10 (ALB) »
Edhe rashë përpara këmbëve të tij për ta adhuruar, por ai më tha: “Ruaju se e bën, unë jam bashkëshërbëtori yt si dhe i vëllezërve të tu që kanë dëshminë e Jezusit. Perëndinë adhuroje! Sepse dëshmia e Jezusit është frymë e profecisë.”

Jakobit 4:7 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:7 (ALB) »
Nënshtrojuni, pra, Perëndisë, kundërshtoni djallin dhe ai do të largohet nga ju!

Zbulesa 22:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:9 (ALB) »
Dhe ai më tha: “Ruaju se e bën! Sepse unë jam bashkëshërbëtori yt dhe i vëllezërve të tu, profetë, dhe të atyre që i ruajnë fjalët e këtij libri. Adhuro Perëndinë!.”

Luka 4:4 ALB Bible Verse Image
Luka 4:4 (ALB) »
Por Jezusi u përgjigj duke thënë: “Éshtë shkruar: "Njeriu nuk do të rrojë vetëm me bukë, por me çdo fjalë të Perëndisë".”

1 Samuelit 7:3 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 7:3 (ALB) »
Atëherë Samueli i foli tërë shtëpisë së Izraelit, duke thënë: "Në rast se ktheheni tek Zoti me gjithë zemër, hiqni nga gjiri juaj perënditë e huaja dhe Ashtarithin dhe mbani zemrën tuaj tek Zoti dhe i shërbeni vetëm atij, atëherë ai do t’ju çlirojë nga duart e Filistejve".

Isaia 2:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:11 (ALB) »
Vështrimi krenar i njeriut do të ulet dhe krenaria e vdekatarëve do të përulet; vetëm Zoti do të lartësohet atë ditë.

Mateu 16:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:23 (ALB) »
Por ai u kthye dhe i tha Pjetrit: “Shporru prej meje, o Satan! Ti je një skandal për mua, sepse s’ke ndër mënd punët e Perëndisë, por punët e njerëzve.”

1 Pjetrit 5:9 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 5:9 (ALB) »
Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në besim, sepse e dini se të njëjtat vuajtje po i heqin vëllezërit tuaj të shpërndarë nëpër botë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 4:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 4:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 4:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 4:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 4:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 4:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 4:8 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 4:8 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 4:8 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 4:8 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 4:8 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 4:8 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 4:8 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 4:8 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 4:8 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 4:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 4:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 4:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 4:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 4:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 4:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 4:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 4:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 4:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 4:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 4:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 4:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »