Luka 4:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 4:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 4:20 ALB - Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha - Bible Verse Picture

Luka 4:20 ALB

Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha shërbyesit, u ul; dhe sytë e të gjithëve në sinagogë u drejtuan mbi të.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 4:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 4:19 (ALB)
Next Verse
Luka 4:21 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 4:20 ALB - Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 4:20 ALB - Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 4:20 ALB - Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 4:20 ALB - Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 4:20 ALB - Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 4:20 ALB - Pastaj, si e mbylli librin dhe ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 4:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 4:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 4:17 ALB Bible Verse Image
Luka 4:17 (ALB) »
I dhanë në dorë librin e profetit Isaia; e hapi dhe gjeti vendin ku ishte shkruar:

Gjoni 8:2 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:2 (ALB) »
Por, si zbardhi dita, u kthye përsëri në tempull dhe gjithë populli erdhi tek ai; dhe ai u ul dhe i mësonte.

Mateu 13:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:1 (ALB) »
Tani po atë ditë, Jezusi doli nga shtëpia dhe u ul në breg të detit.

Veprat e Apostujve 13:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:14 (ALB) »
Por ata, duke vazhduar rrugën nga Perga, arritën në Antioki të Pisidisë; dhe, mbasi hynë në sinagogë ditën e shtunë, u ulën.

Luka 19:48 ALB Bible Verse Image
Luka 19:48 (ALB) »
Dhe nuk arrinin dot të vendosnin çfarë të bënin; sepse gjithë populli e dëgjonte me vemendje të madhe.

Luka 5:3 ALB Bible Verse Image
Luka 5:3 (ALB) »
Atëherë hyri në një nga ato barka, në atë që ishte e Simonit, dhe iu lut që të largohej pak nga bregu. U ul dhe mësonte turmat nga barka.

Mateu 5:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:1 (ALB) »
Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi u ul, iu afruan dishepujt e tij.

Mateu 26:55 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:55 (ALB) »
Në atë moment Jezusi u tha turmave: “Ju dolët të më zini mua me shpata dhe me shkopinj, si kundër një kusar; e pra, çdo ditë isha ulur midis jush duke mësuar në tempull, dhe ju nuk më kapët.

Mateu 20:26 ALB Bible Verse Image
Mateu 20:26 (ALB) »
por midis jush kështu nuk do të ndodhë; madje secili prej jush që do të dojë të bëhet i madh, qoftë shërbëtori juaj;

Veprat e Apostujve 3:12 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 3:12 (ALB) »
Dhe Pjetri, duke parë këtë gjë, i foli popullit duke thënë: “Burra të Izraelit, pse po mrrekulloheni për këtë? Ose pse po na i ngulni sytë sikur ne me fuqinë tonë të vetme ose me perëndishmëri të kishim bërë që ky njeri të ecë?

Veprat e Apostujve 16:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:13 (ALB) »
Ditën e së shtunës dolëm jashtë qytetit anës lumit, ku ishte vendi i zakonshëm për lutje; dhe, si u ulëm, u flisnim grave që ishin mbledhur atje.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 4:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 4:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 4:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 4:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 4:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 4:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 4:20 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 4:20 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 4:20 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 4:20 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 4:20 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 4:20 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 4:20 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 4:20 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 4:20 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 4:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 4:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 4:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 4:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 4:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 4:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 4:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 4:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 4:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 4:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 4:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 4:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »