Luka 8:35 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 8:35 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 8:35 ALB - Atëherë njerëzit dolën për të parë - Bible Verse Picture

Luka 8:35 ALB

Atëherë njerëzit dolën për të parë ç’kishte ndodhur dhe erdhën te Jezusi, dhe gjetën atë njeri, nga i cili kishin dalë demonët, të ulur te këmbët e Jezusit, të veshur dhe me mendje në rregull, dhe patën frikë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 8:35 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 8:34 (ALB)
Next Verse
Luka 8:36 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 8:35 ALB - Atëherë njerëzit dolën për të parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 8:35 ALB - Atëherë njerëzit dolën për të parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 8:35 ALB - Atëherë njerëzit dolën për të parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 8:35 ALB - Atëherë njerëzit dolën për të parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 8:35 ALB - Atëherë njerëzit dolën për të parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 8:35 ALB - Atëherë njerëzit dolën për të parë - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 8:35 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 8:35 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 10:39 ALB Bible Verse Image
Luka 10:39 (ALB) »
Ajo kishte një motër që quhej Mari, e cila u ul te këmbët e Jezusit dhe dëgjonte fjalën e tij.

Psalmet 51:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 51:10 (ALB) »
O Perëndi, krijo tek unë një zemër të pastër dhe përtëri tek unë një frymë të patundur.

Hebrenjve 2:14 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:14 (ALB) »
Sepse, duke qenë se bijtë kanë marrë pjesë prej mishi dhe gjaku, po ashtu edhe ai u bë pjestar në po ato gjëra, që të shkatërronte, me anë të vdekjes, atë që ka pushtetin e vdekjes, domethënë djallin,

1 Gjonit 3:8 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:8 (ALB) »
Kush kryen mëkat është nga djalli, sepse djalli mëkaton nga fillimi; prandaj është shfaqur Biri i Perëndisë: për të shkatërruar veprat e djallit.

Luka 8:27 ALB Bible Verse Image
Luka 8:27 (ALB) »
dhe, porsa Jezusi zbriti në tokë, i doli përpara një njeri nga ai qytet, i cili prej shumë kohe ishte pushtuar nga demonët, nuk vishte rroba, nuk banonte në shtëpi, por ndër varreza.

Marku 5:15 ALB Bible Verse Image
Marku 5:15 (ALB) »
Kur erdhën te Jezusi, panë të idemonizuarin ulur, të veshur dhe me mendje në rregull, atë që ishte idemonizuar nga Legjoni, dhe kishin frikë.

Isaia 49:24 ALB Bible Verse Image
Isaia 49:24 (ALB) »
A do të mund t’i shkëputet vallë preja të fuqishmit apo të çlirohet i burgosuri që është i drejtë?".

Veprat e Apostujve 22:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:3 (ALB) »
“Në të vërtetë unë jam një Jude, lindur në Tars të Kilikisë dhe rritur në këtë qytet te këmbët e Gamalielit, edukuar me përpikërinë e ligjit të etërve tanë, plot me zell për Perëndinë, sikurse jeni ju të gjithë sot;

Isaia 53:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 53:12 (ALB) »
Prandaj do t’i jap pjesën e tij midis të mëdhenjve, dhe ai do ta ndajë plaçkën me të fuqishmit, sepse e ka përkushtuar jetën e tij deri në vdekje dhe u përfshi midis keqbërësve; ai ka mbajtur mëkatin e shumë vetave dhe ka ndërhyrë në favor të shkelësve.

Luka 15:17 ALB Bible Verse Image
Luka 15:17 (ALB) »
Atëherë erdhi në vete dhe tha: "Sa punëtorëve mëditës të atit tim u tepron buka, kurse unë po vdes nga uria!

Luka 2:46 ALB Bible Verse Image
Luka 2:46 (ALB) »
Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në tempull, të ulur në mes të dijetarëve, duke i dëgjuar dhe duke u bërë atyre pyetje.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 8:35 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 8:35 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 8:35 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 8:35 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 8:35 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 8:35 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 8:35 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 8:35 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 8:35 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 8:35 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 8:35 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 8:35 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 8:35 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 8:35 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 8:35 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 8:35 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 8:35 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 8:35 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 8:35 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 8:35 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 8:35 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 8:35 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 8:35 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 8:35 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 8:35 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 8:35 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 8:35 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »