Zbulesa 18:14 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 18:14 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 18:14 ALB - Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën - Bible Verse Picture

Zbulesa 18:14 ALB

Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën prej teje, dhe të gjitha gjërat e pasura dhe të shkëlqyerat ikën prej teje dhe ti nuk do t’i gjesh më kurrë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 18:14 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 18:14 ALB - Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 18:14 ALB - Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 18:14 ALB - Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 18:14 ALB - Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 18:14 ALB - Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 18:14 ALB - Dhe fryti i dëshirës së shpirtit tënd ikën - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 18:14 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 18:14 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 12:20 ALB Bible Verse Image
Luka 12:20 (ALB) »
Por Perëndia i tha: "O i pamend, po atë natë shpirtin tënd do të ta kërkojnë dhe ato që përgatite të kujt do të jenë?".

1 Korintasve 10:6 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:6 (ALB) »
Dhe këto u bënë si shembuj për ne, që ne të mos dëshirojmë gjëra të liga, ashtu si dëshiruan ata,

Jakobit 4:2 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:2 (ALB) »
Ju lakmoni dhe nuk keni, ju vrisni dhe keni smirë dhe nuk fitoni gjë; ju ziheni dhe luftoni, por nuk keni, sepse nuk kërkoni.

1 Gjonit 2:16 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 2:16 (ALB) »
sepse gjithçka që është në botë, lakmia e mishit, lakmia e syve dhe krenaria e jetës, nuk vjen nga Ati, por nga bota.

Numrat 11:34 ALB Bible Verse Image
Numrat 11:34 (ALB) »
Kështu ky vend u quajt Kibroth-Hataavah sepse aty u varrosën njerëzit që ishin dhënë pas epsheve.

Numrat 11:4 ALB Bible Verse Image
Numrat 11:4 (ALB) »
Dhe fundërrinën heterogjene që ishte midis popullit e pushtoi një lakmi e madhe; edhe bijtë e Izraelit filluan të ankohen dhe të thonë: "Kush do të na japë mish për të ngrënë?

Psalmet 106:14 ALB Bible Verse Image
Psalmet 106:14 (ALB) »
U ndezën nga lakmia në shkretëtirë dhe e tunduan Perëndinë në vetmi.

Psalmet 78:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 78:18 (ALB) »
dhe e tunduan Perëndinë në zemër të tyre, duke kërkuar ushqim sipas dëshirave të tyre.

Luka 16:25 ALB Bible Verse Image
Luka 16:25 (ALB) »
Por Abrahami thoshte: "O bir, kujto se ti i ke marrë të mirat e tua gjatë jetës sate, kurse Llazari të këqijat; tashti, përkundrazi, ai po përdëllehet dhe ti vuan.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 18:14 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 18:14 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 18:14 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 18:14 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 18:14 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 18:14 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 18:14 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 18:14 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 18:14 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 18:14 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 18:14 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 18:14 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 18:14 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 18:14 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 18:14 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 18:14 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »