Zbulesa 18:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 18:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 18:6 ALB - Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, - Bible Verse Picture

Zbulesa 18:6 ALB

Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, përkundrazi, shpërblejani dyfish sipas veprave të saj; në kupën që ajo derdhi derdhini dyfishin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 18:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 18:5 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 18:6 ALB - Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 18:6 ALB - Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 18:6 ALB - Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 18:6 ALB - Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 18:6 ALB - Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 18:6 ALB - Shpërblejani atë që ajo ju ka bërë juve, - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 18:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 18:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 50:29 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:29 (ALB) »
Mblidhni kundër Babilonisë tërë harkëtarët, tërë ata që nderin harkun. Fushoni rreth e qark kundër asaj, asnjë të mos ju shpëtojë. Shpërbleheni sipas veprave të saj, i bëni asaj pikërisht atë që ajo u ka bërë të tjerëve, sepse ka qënë arrogante kundër Zotit, kundër të Shenjtit të Izraelit.

Psalmet 137:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 137:8 (ALB) »
O bijë e Babilonisë, që duhet të shkatërrohesh, lum ai që do ta lajë të keqen që na ke bërë!

Jeremia 50:15 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:15 (ALB) »
Lëshoni klithma lufte kundër saj rreth e përqark; ajo është dorëzuar, themelet e saj kanë rënë, muret e saj janë shembur, sepse kjo është hakmarrja e Zotit. Hakmerruni me të. Bëjini asaj atë që ajo u ka bërë të tjerëve.

Zbulesa 16:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:19 (ALB) »
Dhe qyteti i madh u nda në tri pjesë dhe qytetet e kombeve ranë, Babilona e madhe u kujtua përpara Perëndisë, që t’i japë kupën e verës së zemërimit të tij të tërbuar.

Zbulesa 14:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:10 (ALB) »
do të pijë edhe ai nga vera e zemërimit të Perëndisë, që është derdhur e papërzier në kupën e zemërimit të tij dhe do të mundohet me zjarr e squfur përpara engjëjve të shenjtë dhe përpara Qengjit.

Jeremia 51:24 ALB Bible Verse Image
Jeremia 51:24 (ALB) »
Por unë do t’i shpërblej Babiloninë dhe tërë banorët e Kaldesë për tërë të keqen që i kanë bërë Sionit para syve tuaj," thotë Zoti.

Zbulesa 17:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:4 (ALB) »
Edhe gruaja ishte veshur me purpur dhe me të kuq të ndezur, e stolisur me ar, gurë të çmuar dhe me margaritarë; kishte në dorë një kupë ari plot me neveritë dhe ndyrësitë e kurvërimit të saj.

Jeremia 16:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 16:18 (ALB) »
Para së gjithash do t’i shpaguaj dyfish për paudhësinë dhe mëkatin e tyre, sepse kanë përdhosur vendin tim me kufomat e idhujve të tyre të neveritshëm dhe e kanë mbushur trashëgiminë time me gjërat e tyre të neveritshme".

Jeremia 17:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 17:18 (ALB) »
Qofshin të turpëruar përndjekësit e mi, por mos qofsha unë i turpëruar; qofshin të turpëruar ata, por mos qofsha i turpëruar unë; sill mbi ta ditën e fatkeqësisë dhe shkatërroji me një shkatërrim të dyfishtë!

2 Timoteut 4:14 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:14 (ALB) »
Aleksandri, remtari, më bëri shumë të këqija; Zoti ia shpagoftë sipas veprave të tij.

Zakaria 9:12 ALB Bible Verse Image
Zakaria 9:12 (ALB) »
Kthehuni në fortesë, o ju robër të shpresës! Pikërisht sot unë deklaroj se do të të jap dyfishin.

Eksodi 21:23 ALB Bible Verse Image
Eksodi 21:23 (ALB) »
por po të jetë se rrjedh ndonjë dëm, do të japësh jetë për jetë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 18:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 18:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 18:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 18:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 18:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 18:6 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 18:6 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 18:6 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 18:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 18:6 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 18:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 18:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 18:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 18:6 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 18:6 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 18:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »