Zbulesa 22:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 22:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 22:15 ALB - Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, - Bible Verse Picture

Zbulesa 22:15 ALB

Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, vrasësit, idhujtarët dhe kushdo që do dhe zbaton gënjeshtrën.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 22:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 22:15 ALB - Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 22:15 ALB - Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 22:15 ALB - Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 22:15 ALB - Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 22:15 ALB - Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 22:15 ALB - Jashtë janë qentë, magjistarët, kurvarët, - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 22:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 22:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 21:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:8 (ALB) »
Kurse për frikacakët dhe të pabesët, dhe të neveritshmit dhe vrasësit, dhe kurvëruesit, dhe magjistarët, dhe idhujtarët, dhe gjithë gënjeshtarët, pjesa e tyre do të jetë në liqenin që digjet me zjarr dhe squfur, që është vdekja e dytë.”

Galatasve 5:19 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:19 (ALB) »
Dhe veprat e mishit janë të zbuluar dhe janë: kurorëshkelja, kurvëria, ndyrësia, shthurja,

Zbulesa 21:27 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:27 (ALB) »
Edhe nuk do të hyjë asgjë e papastër dhe askush që kryen neveri e gënjeshtër, por vetëm ata që janë të shkruar në librin e jetës të Qengjit.

Filipianëve 3:2 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 3:2 (ALB) »
Ruhuni nga qentë, ruhuni nga punëtorët e këqij, ruhuni nga të prerët.

Kolosianëve 3:6 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:6 (ALB) »
për këto gjëra zemërimi i Perëndisë vjen përmbi bijtë e mosbindjes,

Zbulesa 9:20 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 9:20 (ALB) »
Dhe njerëzit e tjerë, ata që nuk u vranë nga këto plagë, nuk u penduan nga veprat e duarve të tyre që të mos nderojnë demonët dhe idhujt prej ari, argjendi, bronzi, guri dhe druri, që nuk mund të shohin, as të dëgjojnë, as të ecin;

1 Korintasve 6:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 6:9 (ALB) »
A nuk e dini ju se të padrejtët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as të zhburrëruarit, as homoseksualët,

Malakia 3:5 ALB Bible Verse Image
Malakia 3:5 (ALB) »
Kështu unë do t’ju afrohem për gjykim dhe do të jem një dëshmitar i gatshëm kundër magjistarëve, kundër shkelësve të kurorës, kundër atyre që bëjnë betime të rreme, kundër atyre që vjedhin mëditjen e punëtorit, që shtypin të venë dhe jetimin, që dëbojnë të huajin dhe nuk më kanë frikë," thotë Zoti i ushtrive.

Gjoni 3:18 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:18 (ALB) »
Ai që beson në të nuk dënohet, por ai që nuk beson tashmë është dënuar, sepse nuk ka besuar në emrin e Birit të vetëmlindur të Perëndisë.

Efesianëve 5:3 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:3 (ALB) »
Por, ashtu si u ka hije shenjtorëve, as kurvëria, as ndonjë papastërti, as kurnacëri të mos zihet në gojë midis jush;

2 Thesalonikasve 2:10 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:10 (ALB) »
dhe nga çdo mashtrim ligësie për ata që humbin, sepse nuk pranuan ta duan të vërtetën për të qenë të shpëtuar.

Zbulesa 18:23 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:23 (ALB) »
Dhe dritë llambe nuk do të ndriçojë më në ty; edhe zë dhëndri dhe nuseje nuk do të dëgjohet më te ti; sepse tregtarët e tu ishin të mëdhenjtë e dheut, sepse gjithë kombet u mashtruan me magjinë tënde.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 22:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 22:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 22:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 22:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 22:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 22:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 22:15 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 22:15 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 22:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 22:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 22:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 22:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 22:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 22:15 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 22:15 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 22:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »