Zbulesa 8:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 8:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 8:11 ALB - Dhe emri i yllit është

Zbulesa 8:11 ALB

Dhe emri i yllit është "pelin" dhe e treta e ujërave u bë pelin; dhe shumë njerëz vdiqën për shkak të këtyre ujërave, sepse u bënë të hidhura.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 8:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 8:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 8:11 ALB - Dhe emri i yllit është
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 8:11 ALB - Dhe emri i yllit është
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 8:11 ALB - Dhe emri i yllit është
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 8:11 ALB - Dhe emri i yllit është
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 8:11 ALB - Dhe emri i yllit është
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 8:11 ALB - Dhe emri i yllit është
View New Tab

Zbulesa 8:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 8:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 23:15 ALB Bible Verse Image
Jeremia 23:15 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti i ushtrive për profetët: "Ja, unë do t’i ushqej me pelin dhe do t’i bëj të pinë ujë të helmuar, sepse nga profetët e Jeruzalemit pabesia është përhapur në tërë vendin".

Jeremia 9:15 ALB Bible Verse Image
Jeremia 9:15 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti i ushtrive, Perëndia i Izraelit: "Ja, unë do ta ushqej këtë popull me pelin dhe do ta bëj të pijë ujë të helmuar.

Ligji i Përtërirë 29:18 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 29:18 (ALB) »
Të mos ketë midis jush burrë a grua, familje a fis zemra e të cilit të largohet nga Zoti, Perëndia ynë, dhe të shkojë t’u shërbejë perëndive të këtyre kombeve, nuk duhet të ketë midis jush asnjë rrënjë që prodhon helmin dhe pelinin;

Eksodi 15:23 ALB Bible Verse Image
Eksodi 15:23 (ALB) »
Kur arritën në Mara nuk mundën të pinë ujërat e Marës sepse ishin të hidhura; prandaj ky vend u quajt Mara.

Amosi 5:7 ALB Bible Verse Image
Amosi 5:7 (ALB) »
Ai braktis ata që e ndërrojnë ndershmërinë dhe drejtësinë në helm mbi tokë".

Amosi 6:12 ALB Bible Verse Image
Amosi 6:12 (ALB) »
Vallë, a rendin kuajt mbi shkëmbinjtë ose a lërohen ata me qe? Por ju e ktheni të drejtën në helm dhe frytin e drejtësisë në hidhërim,

Vajtimet 3:19 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 3:19 (ALB) »
Kujtohu për pikëllimin dhe për endjen time, për pelinin dhe hidhërimin.

Fjalët e urta 5:4 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 5:4 (ALB) »
por në fund ajo është e hidhur si pelini, e mprehtë si një shpatë me dy presa.

Vajtimet 3:5 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 3:5 (ALB) »
Ka ndërtuar fortesa kundër meje, më ka rrethuar me hidhërim dhe me ankth.

Ruthi 1:20 ALB Bible Verse Image
Ruthi 1:20 (ALB) »
Ajo iu përgjegj atyre: "Mos më quani Naomi; thirrmëni Mara, sepse i Plotfuqishmi më ka mbushur me hidhërim.

Hebrenjve 12:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:15 (ALB) »
duke u kujdesur fort që askush të mos mbetet pa hirin e Perëndisë dhe se mos mbijë ndonjë rrënjë e hidhur dhe t’ju turbullojë dhe me anë të saj të ndoten shumë njerëz;

Zbulesa 8:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 8:7 (ALB) »
Engjëlli i parë i ra borisë, dhe u bë breshër e zjarr, i përzier me gjak, dhe u hodhën mbi dhe; dhe e treta e pemëve u dogj tërësisht, dhe çdo bar i njomë u dogj tërësisht.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 8:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 8:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 8:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 8:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 8:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 8:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 8:11 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 8:11 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 8:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 8:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 8:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 8:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 8:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 8:11 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 8:11 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 8:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »