Zbulesa 8:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 8:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 8:12 ALB - Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit - Bible Verse Picture

Zbulesa 8:12 ALB

Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit pjesa e tret e diellit dhe pjesa e tret e hënës dhe pjesa e tret e yjeve, që të errësohej e treta e tyre dhe e treta e ditës e humbi shkëlqimin e saj, kështu edhe nata.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 8:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 8:11 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 8:12 ALB - Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 8:12 ALB - Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 8:12 ALB - Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 8:12 ALB - Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 8:12 ALB - Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 8:12 ALB - Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 8:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 8:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 13:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 13:10 (ALB) »
Sepse yjet e qiellit dhe yllësitë nuk do të shkëlqejnë më me dritën e tyre; dielli do të errësohet në lindjen e tij dhe hëna nuk do të përhapë më dritën e saj.

Joeli 2:31 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:31 (ALB) »
Dielli do të shndërrohet në terr dhe hëna në gjak, para se të vijë dita e madhe dhe e tmerrshme e Zotit.

Joeli 2:10 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:10 (ALB) »
Para tyre dridhet toka, dridhen qiejt, dielli dhe hëna erren dhe yjet humbin shkëlqimin e tyre.

Zbulesa 8:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 8:7 (ALB) »
Engjëlli i parë i ra borisë, dhe u bë breshër e zjarr, i përzier me gjak, dhe u hodhën mbi dhe; dhe e treta e pemëve u dogj tërësisht, dhe çdo bar i njomë u dogj tërësisht.

Zbulesa 6:12 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:12 (ALB) »
Dhe pashë, kur ai hapi vulën e gjashtë; dhe ja, u bë një tërmet i madh, dhe dielli u bë i zi si një thes prej leshi, dhe hëna u bë si gjak;

2 Thesalonikasve 2:9 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:9 (ALB) »
Ardhja e atij të paudhi do të bëhet me anë të veprimit të Satanit, bashkë me çudira, shenja dhe mrrekullish të rreme,

Eksodi 10:21 ALB Bible Verse Image
Eksodi 10:21 (ALB) »
Atëherë Zoti i tha Moisiut: "Shtrije dorën drejt qiellit, me qëllim që të jetë errësirë në vendin e Egjiptit, errësirë që të mund të preket me dorë".

Zakaria 13:8 ALB Bible Verse Image
Zakaria 13:8 (ALB) »
Dhe në gjithë vendin do të ndodhë," thotë Zoti, "që dy të tretat do të shfarosen dhe do të vdesin, por një e treta do të mbetet.

Joeli 3:15 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:15 (ALB) »
Dielli dhe hëna po erren dhe yjet po humbin shkëlqimin e tyre.

Marku 15:33 ALB Bible Verse Image
Marku 15:33 (ALB) »
Pastaj, kur erdhi e gjashta orë, errësira e mbuloi gjithë vendin deri në të nëntën orë.

Zbulesa 12:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 12:4 (ALB) »
Dhe bishti i tij tërhiqte pas vetes të tretën pjesë te yjeve të qiellit dhe i hodhi mbi tokë. Dhe dragoi qëndroi përpara gruas që ishte gati për të lindur, për të gllabëruar birin e saj kur ta kishte lindur.

Luka 23:44 ALB Bible Verse Image
Luka 23:44 (ALB) »
Ishte afërsisht ora e gjashtë dhe errësira e mbuloi gjithë vendin deri në orën e nëntë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 8:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 8:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 8:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 8:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 8:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 8:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 8:12 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 8:12 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 8:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 8:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 8:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 8:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 8:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 8:12 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 8:12 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 8:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »