Zbulesa 8:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 8:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 8:9 ALB - dhe e treta e krijesave që rrojnë në det - Bible Verse Picture

Zbulesa 8:9 ALB

dhe e treta e krijesave që rrojnë në det ngordhi, dhe e treta e anijeve u shkatërruan.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 8:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zbulesa 8:8 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 8:9 ALB - dhe e treta e krijesave që rrojnë në det - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 8:9 ALB - dhe e treta e krijesave që rrojnë në det - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 8:9 ALB - dhe e treta e krijesave që rrojnë në det - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 8:9 ALB - dhe e treta e krijesave që rrojnë në det - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 8:9 ALB - dhe e treta e krijesave që rrojnë në det - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 8:9 ALB - dhe e treta e krijesave që rrojnë në det - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 8:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 8:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 16:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:3 (ALB) »
Pastaj engjëlli i dytë e derdhi kupën e tij në det; dhe u bë gjak si i një të vdekuri dhe çdo qenie e gjallë në det vdiq.

Zbulesa 8:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 8:7 (ALB) »
Engjëlli i parë i ra borisë, dhe u bë breshër e zjarr, i përzier me gjak, dhe u hodhën mbi dhe; dhe e treta e pemëve u dogj tërësisht, dhe çdo bar i njomë u dogj tërësisht.

Isaia 2:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:16 (ALB) »
kundër gjithë anijeve të Tarshishit dhe kundër të gjitha gjërave të këndshme.

Zbulesa 8:12 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 8:12 (ALB) »
Dhe i katërti engjëll i ra borisë, dhe u godit pjesa e tret e diellit dhe pjesa e tret e hënës dhe pjesa e tret e yjeve, që të errësohej e treta e tyre dhe e treta e ditës e humbi shkëlqimin e saj, kështu edhe nata.

Zbulesa 8:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 8:10 (ALB) »
Dhe i treti engjëll i ra borisë, dhe ra nga qielli një yll i madh që digjej si pishtar, dhe ra mbi pjesën e tretë të lumenjve dhe mbi burimet e ujërave.

Psalmet 48:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 48:7 (ALB) »
në të njëjtën mënyrë si era e lindjes që i bën copë-copë anijet e Tarshishit.

Zakaria 13:8 ALB Bible Verse Image
Zakaria 13:8 (ALB) »
Dhe në gjithë vendin do të ndodhë," thotë Zoti, "që dy të tretat do të shfarosen dhe do të vdesin, por një e treta do të mbetet.

Eksodi 7:21 ALB Bible Verse Image
Eksodi 7:21 (ALB) »
Dhe peshqit që ishin në lumë ngordhën; dhe lumi u qelb, kështu që Egjiptasit nuk mund të pinin më ujët e lumit. Kështu pati gjak në tërë vendin e Egjiptit.

Isaia 23:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 23:1 (ALB) »
Profecia kundër Tiros. Rënkoni, o anije të Tarshishit, sepse Tiro është shkatërruar, dhe nuk kanë mbetur as shtëpitë as porti. Ky lajm iu erdhi nga vendi i Kitimit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 8:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 8:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 8:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 8:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 8:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 8:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 8:9 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 8:9 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 8:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 8:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 8:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 8:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 8:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 8:9 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 8:9 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 8:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »