Veprat e Apostujve 14:21 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 14:21 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 14:21 ALB - Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 14:21 ALB

Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë shumë dishepuj, u kthyen në Listra, në Ikon dhe në Antioki,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 14:21 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 14:21 ALB - Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 14:21 ALB - Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 14:21 ALB - Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 14:21 ALB - Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 14:21 ALB - Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 14:21 ALB - Dhe, mbasi ungjillëzuan atë qytet dhe bënë - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 14:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 14:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 14:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:19 (ALB) »
Por në atë kohë erdhën disa Judenj nga Antiokia dhe nga Ikoni; ata, mbasi ia mbushën mendjen turmës, e gjuajtën me gurë Palin dhe, duke menduar se kishte vdekur, e tërhoqën zvarrë jashtë qytetit.

Veprat e Apostujve 13:51 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:51 (ALB) »
Atëherë ata, mbasi shkundën pluhurin e këmbëve të tyre kundër tyre, shkuan në Ikon.

Veprat e Apostujve 14:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:1 (ALB) »
Ndodhi që edhe në Antioki ata hynë në sinagogën Ejudenjve dhe folën në mënyrë të tillë, sa një turmë e madhe Judenjsh dhe Grekësh besuan,

Mateu 28:19 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:19 (ALB) »
Shkoni, pra, dhe bëni dishepuj nga të gjithë popujt duke i pagëzuar në emër të Atit e të Birit e të Frymës së Shenjtë,

Veprat e Apostujve 14:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:6 (ALB) »
ata e morën vesh dhe ikën në qytetet e Likaonisë: në Listra, në Derbë dhe në krahinën përreth,

Veprat e Apostujve 13:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:14 (ALB) »
Por ata, duke vazhduar rrugën nga Perga, arritën në Antioki të Pisidisë; dhe, mbasi hynë në sinagogë ditën e shtunë, u ulën.

2 Timoteut 3:11 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:11 (ALB) »
përndjekjet, vuajtjet që më ndodhën në Antioki, në Ikonio, dhe në Listra; ti e di çfarë përndjekjesh hoqa, por Perëndia më shpëtoi nga të gjitha.

Veprat e Apostujve 14:8 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:8 (ALB) »
Dhe në Listra ishte një njeri me këmbë të paralizuara, që rrinte gjithnjë ndenjur dhe nuk kishte ecur kurrë, sepse ishte sakat që nga barku i së ëmës.

Veprat e Apostujve 15:36 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:36 (ALB) »
Pas disa ditësh Pali i tha Barnabës: “Le të kthehemi të shohim vëllezërit tanë në çdo qytet, ku kemi shpallur fjalën e Perëndisë, për të parë si janë.”

Veprat e Apostujve 16:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:2 (ALB) »
për të cilin jepnin dëshmi të mirë vëllezërit e Listrës dhe të Ikonit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 14:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 14:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 14:21 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 14:21 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 14:21 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 14:21 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 14:21 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 14:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 14:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 14:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 14:21 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 14:21 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 14:21 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 14:21 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 14:21 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 14:21 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »