Veprat e Apostujve 17:23 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 17:23 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 17:23 ALB - Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 17:23 ALB

Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e kultit tuaj, gjeta edhe një altar mbi të cilin është shkruar: "PERÉNDISÉ SÉ PANJOHUR". Atë, pra, që ju e adhuroni pa e njohur, unë po jua shpall.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 17:23 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 17:23 ALB - Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 17:23 ALB - Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 17:23 ALB - Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 17:23 ALB - Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 17:23 ALB - Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 17:23 ALB - Sepse, duke ecur e duke vënë re objektet e - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 17:23 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 17:23 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 4:22 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:22 (ALB) »
Ju adhuroni atë që s’e njihni; ne adhurojmë atë që njohim; sepse shpëtimi vjen nga Judenjtë.

Galatasve 4:8 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:8 (ALB) »
Por atëherë, duke mos njohur Perëndinë, u shërbyet atyre që prej natyre nuk janë perëndi;

Gjoni 17:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 17:3 (ALB) »
Dhe kjo është jeta e përjetshme, të të njohin ty, të vetmin Perëndi të vërtetë, dhe Jezu Krishtin që ti ke dërguar.

Gjoni 17:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 17:25 (ALB) »
O atë i drejtë, bota nuk të ka njohur, por unë të kam njohur; dhe këta e kanë njohur se ti më ke dërguar.

Veprat e Apostujve 17:30 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 17:30 (ALB) »
Perëndia, pra, duke kaluar përmbi kohërat e padijes, i urdhëron të gjithë njerëzit dhe kudo që të pendohen.

1 Gjonit 5:20 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:20 (ALB) »
Por ne dimë se Biri i Perëndisë erdhi dhe na dha të kuptuarit, që ne të njohim atë që është i Vërteti; dhe ne jemi në të Vërtetin, në Birin e tij Jezu Krisht; ky është i vërteti Perëndi dhe jeta e përjetshme.

2 Thesalonikasve 2:4 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:4 (ALB) »
kundërshtari, ai që lartëson veten mbi çdo gjë që quhet perëndi ose objekt adhurimi, aq sa të shkojë e të rrijë në tempullin e Perëndisë si Perëndi, duke e paraqitur veten se është Perëndi.

1 Korintasve 1:21 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:21 (ALB) »
Sepse, duke qenë se nëpërmjet diturisë së Perëndisë bota nuk e njohu Perëndinë me urtinë e vet, Perëndisë i pëlqeu të shpëtojë ata që besojnë nëpërmjet marrëzisë së predikimit,

1 Korintasve 8:5 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 8:5 (ALB) »
Sepse, ndonëse ka të ashtuquajtura perëndi në qiell a në tokë (sikurse ka shumë perëndi dhe shumë zotër),

Romakëve 1:28 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:28 (ALB) »
Dhe meqenëse nuk e quajtën me vend të njihnin Perëndinë, Perëndia i dorëzoi në një mendje të çoroditur, për të bërë gjëra të pahijshme,

Gjoni 8:54 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:54 (ALB) »
Jezusi u përgjigj: “Në qoftë se unë e përlëvdoj veten, lavdia ime s’është asgjë. Éshtë Ati im ai që më përlëvdon, për të cilin ju thoni se është Perëndia juaj.

Mateu 15:9 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:9 (ALB) »
Dhe më kot më nderojnë, duke i mësuar doktrina që janë urdhërime nga njerëzit".”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 17:23 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 17:23 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 17:23 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 17:23 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 17:23 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 17:23 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 17:23 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 17:23 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 17:23 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 17:23 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 17:23 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 17:23 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 17:23 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 17:23 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 17:23 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 17:23 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »