Veprat e Apostujve 22:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 22:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 22:13 ALB - erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 22:13 ALB

erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, tha: "O vëlla Saul, shiko përsëri!". Dhe në atë çast unë fitova përsëri dritën e syve dhe e shikova.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 22:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 22:13 ALB - erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 22:13 ALB - erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 22:13 ALB - erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 22:13 ALB - erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 22:13 ALB - erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 22:13 ALB - erdhi tek unë, dhe duke qëndruar pranë meje, - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 22:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 22:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 9:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:17 (ALB) »
Atëherë Anania shkoi dhe hyri në atë shtëpi; dhe, duke i vënë duart, tha: “Vëlla Saul, Zoti Jezus, që të është shfaqur në rrugën nëpër të cilën ti po vije, më ka dërguar që të kesh përsëri dritën e syve dhe të mbushesh me Frymën e Shenjtë.”

Filipianëve 1:16 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:16 (ALB) »
Këta e predikojnë Krishtin për grindje, me qëllime jo të pastra, duke menduar që t’u shtojnë pikëllimin vargonjve të mia.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 22:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 22:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 22:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 22:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 22:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 22:13 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 22:13 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 22:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 22:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 22:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 22:13 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 22:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 22:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 22:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 22:13 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 22:13 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »