Veprat e Apostujve 23:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 23:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 23:24 ALB - Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 23:24 ALB

Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte Pali dhe ta çonin shëndoshë e mirë te qeveritari Feliks.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 23:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 23:24 ALB - Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 23:24 ALB - Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 23:24 ALB - Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 23:24 ALB - Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 23:24 ALB - Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 23:24 ALB - Dhe u tha të bëjnë gati kuajt që ta hipte - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 23:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 23:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 25:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:14 (ALB) »
Dhe, mbasi ata ndenjën disa ditë, Festi ia parashtroi çështjen e Palit mbretit, duke thënë: “Feliksi ka lënë të burgosur njëfarë njeriu,

Veprat e Apostujve 23:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:26 (ALB) »
“Klaud Lisia, qeveritarit shumë të shkëlqyeshëm Feliks, shëndet.

Veprat e Apostujve 24:10 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:10 (ALB) »
Atëherë Pali, mbasi qeveritari i bëri shenjë të flasë, u përgjigj: “Duke ditur se prej shumë vjetësh ti je gjykatësi i këtij kombi, flas edhe më me guxim në mbrojtje të vetes.

Veprat e Apostujve 23:33 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:33 (ALB) »
Ata, pasi arritën në Cezare dhe ia dorëzuan letrën qeveritarit, i paraqitën edhe Palin.

Veprat e Apostujve 24:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:22 (ALB) »
Kur i dëgjoi këto gjëra, Feliksi, që ishte i mirinformuar për Udhën, e shtyu gjyqin, duke thënë: “Kur të vijë tribuni Lisia, do të marr në shqyrtim çështjen tuaj.”

Luka 10:34 ALB Bible Verse Image
Luka 10:34 (ALB) »
Dhe mbasi iu afrua, ia lidhi plagët duke ia larë me vaj dhe me verë; pastaj e vuri mbi kafshën e vet, e çoi në një han dhe u kujdesua për të.

Luka 3:1 ALB Bible Verse Image
Luka 3:1 (ALB) »
Tani në vitin e pesëmbëdhjetë të mbretërimit të Tiberit Cezar, kur Ponc Pilati ishte qeveritari i Judesë, Herodi tetrarku i Galilesë, i vëllai, Filipi, tetrarku i Itureas dhe i krahinës së Trakonitidës dhe Lizania tetrarku i Abilenës,

Mateu 27:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:2 (ALB) »
Dhe, mbasi e lidhën, e çuan dhe e dorëzuan në duart e Ponc Pilatit, guvernatorit.

Ester 8:12 ALB Bible Verse Image
Ester 8:12 (ALB) »
në një ditë të vetme, në të gjitha krahinat e mbretit Asuero: ditën e trembëdhjetë të muajit të dymbëdhjetë, që është muaji i Adarit.

Nehemia 2:12 ALB Bible Verse Image
Nehemia 2:12 (ALB) »
Pastaj u ngrita natën me pak burra të tjerë, por nuk i thashë gjë asnjeriut nga ato që Perëndia im më kishte vënë në zemër të bëja për Jeruzalemin. Nuk kisha me vete asnjë kafshë tjetër, barre, veç asaj së cilës i kisha hipur.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 23:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 23:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 23:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 23:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 23:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 23:24 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 23:24 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 23:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 23:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 23:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 23:24 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 23:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 23:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 23:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 23:24 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 23:24 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »