Veprat e Apostujve 18:22 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 18:22 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 18:22 ALB - Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 18:22 ALB

Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe si u përshëndet me kishën, zbriti në Antioki.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 18:22 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 18:22 ALB - Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 18:22 ALB - Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 18:22 ALB - Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 18:22 ALB - Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 18:22 ALB - Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 18:22 ALB - Si zbarkoi në Cezari, u ngjit në Jeruzalem, dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 18:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 18:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 8:40 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:40 (ALB) »
Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, ungjillëzoi të gjitha qytetet, derisa arriti në Cezare.

Veprat e Apostujve 15:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:4 (ALB) »
Kur arritën në Jeruzalem, u pritën nga kisha, nga apostujt dhe nga pleqtë dhe treguan për gjërat e mëdha që Perëndia kishte bërë me anën e tyre.

Veprat e Apostujve 14:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:26 (ALB) »
Pastaj që andej lundruan për në Antioki, prej nga ishin rekomanduar në hir të Perëndisë për veprën që posa kishin kryer.

Veprat e Apostujve 15:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:23 (ALB) »
me një letër të shkruar nga dora e tyre që thoshte: “Apostujt, pleqtë dhe vëllezërit, vëllezërve nga johebrenjtë që janë në Antioki, Siri dhe Kiliki, përshëndetje.

Veprat e Apostujve 11:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:19 (ALB) »
Ndërkaq ata që ishin shpërndarë për shkak të përndjekjes që nisi me Stefanin, arritën deri në Feniki, në Qipro dhe në Antioki, duke mos ia shpallur fjalën asnjë tjetri, përveç Judenjve.

Veprat e Apostujve 18:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:21 (ALB) »
por u nda prej tyre duke thënë: “Më duhet gjithsesi ta kaloj festën e ardhshme në Jeruzalem, por, në dashtë Perëndia, do të kthehem përsëri te ju.” Dhe u nis nga Efesi nëpër det.

Veprat e Apostujve 23:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:23 (ALB) »
Pastaj thirri dy centurionë dhe u tha: “Bëni gati që nga ora tre e natës dyqind ushtarë, shtatëdhjetë kalorës dhe dyqind shtizëmbajtës, për të shkuar deri në Cezare.”

Veprat e Apostujve 21:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:17 (ALB) »
Kur arritëm në Jeruzalem, vëllezërit na pritën me gëzim.

Veprat e Apostujve 15:35 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:35 (ALB) »
Edhe Pali e Barnaba qëndruan në Antioki, duke mësuar dhe duke shpallur me shumë të tjerë fjalën e Zotit.

Veprat e Apostujve 13:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:1 (ALB) »
Por në kishën e Antiokisë ishin profetë dhe mësues: Barnaba, Simeoni, i quajtur Niger, Luci nga Kireneas, Manaeni, që ishte rritur bashkë me Herodin tetrark, dhe Sauli.

Veprat e Apostujve 25:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:1 (ALB) »
Kur Festi arriti në krahinë, mbas tri ditësh u ngjit nga Cezarea në Jeruzalem.

Veprat e Apostujve 11:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:11 (ALB) »
Në po atë moment tre njerëz, që i pata dërguar në Cezare, u paraqitën në shtëpinë ku ndodhesha unë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 18:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 18:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 18:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 18:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 18:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 18:22 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 18:22 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 18:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 18:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 18:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 18:22 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 18:22 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 18:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 18:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 18:22 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 18:22 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »