Veprat e Apostujve 8:40 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 8:40 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 8:40 ALB - Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 8:40 ALB

Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, ungjillëzoi të gjitha qytetet, derisa arriti në Cezare.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 8:40 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 8:40 ALB - Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 8:40 ALB - Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 8:40 ALB - Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 8:40 ALB - Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 8:40 ALB - Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 8:40 ALB - Por Filipi u gjet në Azot; dhe, duke vazhduar, - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 8:40 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 8:40 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 21:8 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:8 (ALB) »
Të nesërmen u nisëm (ne që ishim shokë me Palin), arritëm në Cezare dhe hymë në shtëpinë e Filip ungjilltarit, që ishte një nga të shtatët, dhe ndenjëm tek ai.

Veprat e Apostujve 25:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:4 (ALB) »
Por Festi u përgjigj që Pali ruhej në Cezare dhe që ai vetë do të shkonte aty shpejt.

Veprat e Apostujve 10:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:1 (ALB) »
Por në Cezare ishte njëfarë njeriu me emër Kornel, centurion i kohortës, që quhej Italik;

Veprat e Apostujve 23:33 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:33 (ALB) »
Ata, pasi arritën në Cezare dhe ia dorëzuan letrën qeveritarit, i paraqitën edhe Palin.

Veprat e Apostujve 23:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:23 (ALB) »
Pastaj thirri dy centurionë dhe u tha: “Bëni gati që nga ora tre e natës dyqind ushtarë, shtatëdhjetë kalorës dhe dyqind shtizëmbajtës, për të shkuar deri në Cezare.”

1 Samuelit 5:1 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 5:1 (ALB) »
Atëherë Filistejtë e morën arkën e Perëndisë dhe e mbartën nga Eben-Ezeriu në Ashdod;

Veprat e Apostujve 12:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:19 (ALB) »
Dhe Herodi nisi ta kërkojë, por nuk e gjeti, dhe, mbasi i mori në pyetje rojet, urdhëroi që të vriten. Pastaj zbriti nga Judeja në Cezare dhe atje qëndroi për pak kohë.

Veprat e Apostujve 21:16 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:16 (ALB) »
Me ne erdhën edhe disa dishepuj nga Cezareja dhe prunë me ta njëfarë Mnasoni, lindur në Qipro, një dishepull i vjetër, tek i cili do të bujtnim.

Veprat e Apostujve 25:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:13 (ALB) »
Pas disa ditësh mbreti Agripa dhe Berenike erdhën në Cezare për të përshëndetur Festin.

Veprat e Apostujve 10:24 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:24 (ALB) »
Një ditë më pas hynë në Cezare. Por Korneli po i priste dhe kishte mbledhur farefisin e tij dhe miqtë e tij të ngushtë.

Jozueu 15:46 ALB Bible Verse Image
Jozueu 15:46 (ALB) »
nga Ekroni deri në det, çdo gjë që ishte afër Ashdotit me fshatrat e tyre;

Veprat e Apostujve 8:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:25 (ALB) »
Ata, pra, pasi dhanë dëshmi dhe predikuan fjalën e Zotit, u kthyen në Jeruzalem, mbasi ungjillzuan shumë fshatra të Samaritanëve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 8:40 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 8:40 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 8:40 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 8:40 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 8:40 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 8:40 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 8:40 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 8:40 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 8:40 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 8:40 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 8:40 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 8:40 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 8:40 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 8:40 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 8:40 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 8:40 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »