Veprat e Apostujve 26:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 26:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 26:10 ALB - Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 26:10 ALB

Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam marrë pushtet nga krerët e priftërinjve, futa në burg shumë shenjtorë dhe, kur i vrisnin, jepja miratimin tim.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 26:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 26:10 ALB - Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 26:10 ALB - Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 26:10 ALB - Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 26:10 ALB - Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 26:10 ALB - Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 26:10 ALB - Dhe këtë kam bërë në Jeruzalem; mbasi kam - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 26:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 26:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 8:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:3 (ALB) »
Por Sauli po shkatërronte kishën: hynte shtëpi më shtëpi, merrte me vete burra dhe gra dhe i fuste në burg.

Veprat e Apostujve 9:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:21 (ALB) »
Dhe të gjithë ata që e dëgjonin çuditeshin dhe thoshnin: “Po a nuk është ky ai që në Jeruzalem përndiqte të gjithë ata që e thërrisnin këtë emër, dhe ka ardhur këtu me synim që t’i çojë si robër te krerët e priftërinjve?.”

Veprat e Apostujve 9:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:13 (ALB) »
Atëherë Anania u përgjigj: “O Zot, nga shumë veta kam dëgjuar për këtë njeri se sa të këqija u ka bërë shenjtorëve të tu në Jeruzalem.

Veprat e Apostujve 22:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:4 (ALB) »
unë kam përndjekur këtë Udhë deri në vdekje, duke lidhur dhe duke futur në burg burra dhe gra,

Galatasve 1:13 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:13 (ALB) »
Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të atëhershme në judaizëm, si e përndiqja me egërsi të madhe kishën e Perëndisë dhe e shkatërroja.

Efesianëve 1:1 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 1:1 (ALB) »
Pali, apostulli i Jezu Krishtit me anë të vullnetit të Perëndisë, shenjtorëve që janë në Efes dhe besimtarëve në Jezu Krishtin:

1 Korintasve 15:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:9 (ALB) »
Sepse unë jam më i vogli i apostujve dhe as nuk jam i denjë të quhem apostull, sepse e kam përndjekur kishën e Perëndisë.

Romakëve 15:25 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:25 (ALB) »
Por tani unë po shkoj në Jeruzalem, për t’u shërbyer shenjtorëve,

Veprat e Apostujve 22:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:19 (ALB) »
Atëherë unë thashë: "O Zot, ata e dinë vetë se unë burgosja dhe rrihja nga një sinagogë te tjetra ata që besonin në ty;

Psalmet 16:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 16:3 (ALB) »
Gjithë dashuria ime është vendosur te njerëzit e shenjtë dhe të nderuar që janë mbi tokë.

Veprat e Apostujve 9:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:1 (ALB) »
Ndërkaq Sauli, duke shfryrë akoma kërcënime dhe kërdi kundër dishepujve të Zotit, shkoi te kryeprifti,

Veprat e Apostujve 8:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:1 (ALB) »
Por Sauli e kishte miratuar vrasjen e tij. Në atë kohë u bë një përndjekje e madhe kundër kishës që ishte në Jeruzalem; dhe të gjithë u shpërndanë nëpër krahinat e Judesë dhe të Samarisë, me përjashtim të apostujve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 26:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 26:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 26:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 26:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 26:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 26:10 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 26:10 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 26:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 26:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 26:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 26:10 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 26:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 26:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 26:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 26:10 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 26:10 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »