Veprat e Apostujve 9:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 9:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 9:18 ALB - Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 9:18 ALB

Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, dhe ai fitoi përsëri të parit; pastaj u ngrit dhe u pagëzua.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 9:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 9:18 ALB - Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 9:18 ALB - Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 9:18 ALB - Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 9:18 ALB - Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 9:18 ALB - Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 9:18 ALB - Në këtë çast i ranë nga sytë disa si luspa, - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 9:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 9:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 2:38 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:38 (ALB) »
Atëherë Pjetri u tha atyre: “Pendohuni dhe secili nga ju le të pagëzohet në emër të Jezu Krishtit për faljen e mëkateve, dhe ju do të merrni dhuratën e Frymës së Shenjtë.

Veprat e Apostujve 22:16 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:16 (ALB) »
Dhe tani ç’pret? Çohu dhe ji i pagëzuar dhe i larë nga mëkatet e tua, duke thirrur emrin e Zotit".

2 Korintasve 3:14 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 3:14 (ALB) »
Por mendjet e tyre u errën; sepse, në leximin e besëlidhjes së vjetër, po ky vel mbetet pa u hequr, sepse veli anullohet në Krishtin.

2 Korintasve 4:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:6 (ALB) »
sepse Perëndia që tha: “Le të ndriçojë drita në errësirë,” është i njëjti që shkëlqeu në zemrat tona për t’na ndriçuar në njohurinë e lavdisë së Perëndisë, në fytyrën e Jezu Krishtit.

Veprat e Apostujve 13:12 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:12 (ALB) »
Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte ndodhur, besoi, i mrekulluar nga doktrina e Zotit.

Veprat e Apostujve 13:37 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:37 (ALB) »
por ai, që e ka ringjallur Perëndia, nuk ka parë kalbje.

Veprat e Apostujve 2:41 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:41 (ALB) »
Dhe ata që e pranuan fjalën e tij me gëzim, u pagëzuan; atë ditë u shtuan rreth tre mijë veta.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 9:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 9:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 9:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 9:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 9:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 9:18 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 9:18 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 9:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 9:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 9:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 9:18 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 9:18 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 9:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 9:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 9:18 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 9:18 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »