Veprat e Apostujve 13:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 13:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 13:12 ALB - Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 13:12 ALB

Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte ndodhur, besoi, i mrekulluar nga doktrina e Zotit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 13:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 13:12 ALB - Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 13:12 ALB - Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 13:12 ALB - Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 13:12 ALB - Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 13:12 ALB - Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 13:12 ALB - Atëherë prokonsulli, kur pa çfarë kishte - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 13:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 13:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 13:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:7 (ALB) »
i cili ishte me prokonsullin Sergj Pal, njeri i zgjuar. Ky thirri pranë vetes Barnabën dhe Saulin dhe kërkoi të dëgjonte fjalën e Perëndisë,

2 Korintasve 10:4 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 10:4 (ALB) »
sepse armët e luftës sonë nuk janë prej mishi, por të fuqishme në Perëndinë për të shkatërruar fortesat,

Veprat e Apostujve 13:49 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:49 (ALB) »
Dhe fjala e Zotit përhapej në mbarë atë vend.

Veprat e Apostujve 19:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:7 (ALB) »
Dhe gjithsej ishin rreth dymbëdhjetë burra.

Veprat e Apostujve 15:35 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:35 (ALB) »
Edhe Pali e Barnaba qëndruan në Antioki, duke mësuar dhe duke shpallur me shumë të tjerë fjalën e Zotit.

Veprat e Apostujve 6:10 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:10 (ALB) »
por nuk mund t’i bënin ballë urtësisë dhe frymës me anë të së cilës ai fliste.

Veprat e Apostujve 28:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 28:7 (ALB) »
Edhe rreth atij vendi i kishte arat i pari i ishullit me emër Publius; ai na priti dhe na mbajti në shtëpi tri ditë miqësisht.

Gjoni 7:46 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:46 (ALB) »
Rojet u përgjigjen: “Asnjeri nuk ka folur kurrë si ai njeri.”

Luka 4:22 ALB Bible Verse Image
Luka 4:22 (ALB) »
Dhe të gjithë jepnin dëshmi dhe mrekulloheshin për fjalët e hirit që dilnin nga goja e tij, dhe thoshnin: “Po ky, a nuk është biri i Jozefit?.”

Luka 7:16 ALB Bible Verse Image
Luka 7:16 (ALB) »
Atëherë të gjithë u mrekulluan dhe lëvdonin Perëndinë duke thënë: “Midis nesh doli një profet i madh” dhe: “Perëndia e vizitoi popullin e vet.”

Mateu 7:28 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:28 (ALB) »
Tani kur Jezusi i mbaroi këto fjalë, turmat mbetën të habitura nga doktrina e tij,

Mateu 27:54 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:54 (ALB) »
Tani centurioni dhe ata që bashkë me të ruanin Jezusin, kur panë tërmetin dhe ngjarjet e tjera, u trembën shumë dhe thanë: “Me të vërtetë ky ishte Biri i Perëndisë!.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 13:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 13:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 13:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 13:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 13:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 13:12 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 13:12 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 13:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 13:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 13:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 13:12 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 13:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 13:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 13:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 13:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 13:12 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »