Luka 14:27 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 14:27 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 14:27 ALB - Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më - Bible Verse Picture

Luka 14:27 ALB

Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më ndjek, nuk mund të jetë dishepulli im.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 14:27 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 14:26 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 14:27 ALB - Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 14:27 ALB - Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 14:27 ALB - Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 14:27 ALB - Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 14:27 ALB - Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 14:27 ALB - Dhe kush nuk e mbart kryqin e vet dhe nuk më - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 14:27 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 14:27 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 10:38 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:38 (ALB) »
Dhe ai që nuk e merr kryqin e vet dhe nuk vjen pas meje, nuk është i denjë për mua.

Luka 9:23 ALB Bible Verse Image
Luka 9:23 (ALB) »
Pastaj u tha të gjithëve: “Nëse dikush do të vijë pas meje, le ta mohojë vetveten, ta marrë çdo ditë kryqin e vet dhe të më ndjekë.

Marku 8:34 ALB Bible Verse Image
Marku 8:34 (ALB) »
Pastaj e thirri pranë vetes turmën me dishepujt e vet dhe iu tha: “Kushdo që don të vijë pas meje, të mohojë vetveten, të marrë kryqin e vet dhe të më ndjekë,

Marku 10:21 ALB Bible Verse Image
Marku 10:21 (ALB) »
Atëherë Jezusi e vështroi në fytyrë, ndjeu dashuri për të dhe i tha: “Një gjë të mungon; shko, shit të gjitha ato që ke dhe jepua të varfërve dhe do të kesh një thesar në qiell; pastaj eja, merre kryqin tënd dhe më ndiq.”

Mateu 16:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:24 (ALB) »
Atëherë Jezusi u tha dishepujve të vet: “Në qoftë se dikush don të vijë pas meje, ta mohojë vetveten, ta marrë kryqin e vet dhe të më ndjekë.

Veprat e Apostujve 14:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:22 (ALB) »
duke fuqizuar shpirtërat e dishepujve dhe duke i këshilluar që të ngulmojnë në besim, dhe duke thënë se me shumë pikëllime duhet të hyjmë në mbretërinë e Perëndisë.

Mateu 13:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:21 (ALB) »
por, nuk ka rrënjë në vete, dhe është për pak kohë; dhe kur vijnë mundimi ose përndjekja për shkak të fjalës, skandalizohet menjëherë.

2 Timoteut 3:12 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:12 (ALB) »
Të gjithë ata që duan të rrojnë me perëndishmëri në Krishtin Jezus do të përndiqen,

Gjoni 19:17 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:17 (ALB) »
Dhe ai, duke mbartur kryqin e tij, u nis drejt vendit që quhej "Kafka," që në hebraisht quhet "Golgota,"

2 Timoteut 1:12 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:12 (ALB) »
Për këtë arsye unë po vuaj edhe nga këto gjëra, po nuk kam turp, sepse e di kujt i kam besuar dhe jam i bindur se ai është i zoti ta ruajë visarin tim deri në atë ditë.

Marku 15:21 ALB Bible Verse Image
Marku 15:21 (ALB) »
Ata e detyruan një kalimtar, një farë Simoni nga Kirena që kthehej nga ara, babai i Aleksandrit dhe i Rufit, që ta mbante kryqin e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 14:27 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 14:27 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 14:27 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 14:27 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 14:27 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 14:27 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 14:27 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 14:27 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 14:27 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 14:27 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 14:27 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 14:27 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 14:27 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 14:27 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 14:27 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 14:27 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 14:27 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 14:27 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 14:27 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 14:27 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 14:27 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 14:27 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 14:27 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 14:27 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 14:27 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »