Luka 14:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 14:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 14:18 ALB - Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të - Bible Verse Picture

Luka 14:18 ALB

Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të kërkojnë ndjesë. I pari i tha: Bleva një arë dhe më duhet të shkoj ta shoh; të lutem, të më falëshh".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 14:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 14:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 14:18 ALB - Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 14:18 ALB - Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 14:18 ALB - Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 14:18 ALB - Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 14:18 ALB - Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 14:18 ALB - Por të gjithë, pa përjashtim, filluan të - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 14:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 14:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Timoteut 6:9 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:9 (ALB) »
Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në tundim, në lak dhe në shumë pasione të paarsyeshme dhe të dëmshme, që i plandosin njerëzit në rrënim dhe shkatërrim.

Luka 18:24 ALB Bible Verse Image
Luka 18:24 (ALB) »
Atëherë Jezusi, kur pa se ai ishte trishtuar shumë, tha: “Sa është e vështirë për ata që kanë pasuri të hyjnë në mbretërinë e Perëndisë!

Isaia 29:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 29:11 (ALB) »
Çdo vegim profetik është bërë për ju si fjalët e një libri të vulosur që i jepet dikujt që di të lexojë; duke i thënë: "Të lutem, lexoje, këtë!," por ai përgjigjet: "Nuk mundem, sepse është i vulosur!".

2 Timoteut 4:4 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:4 (ALB) »
dhe do t’i largojnë veshët nga e vërteta e do t’i sjellin drejt përrallave.

Veprat e Apostujve 18:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:5 (ALB) »
Kur Sila dhe Timoteu zbritën nga Maqedonia, Pali shtyhej nga Fryma për t’u dëshmuar Judenjve se Jezusi ishte Krishti.

Gjoni 1:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:11 (ALB) »
Ai erdhi në shtëpinë e vet dhe të vetët nuk e pranuan,

Gjoni 5:40 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:40 (ALB) »
Por ju nuk doni të vini tek unë që të keni jetën.

1 Gjonit 2:15 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 2:15 (ALB) »
Mos e doni botën, as gjërat që janë në botë. Ne qoftë se ndokush do botën, dashuria e Atit nuk është në të,

Luka 8:14 ALB Bible Verse Image
Luka 8:14 (ALB) »
Pjesa që ka rënë ndër ferra janë ata që e dëgjuan fjalën; por, gjatë rrugës, ua zënë frymën shqetësimet, pasuritë dhe kënaqësitë e kësaj jete, dhe nuk arrijnë të piqen.

Luka 17:26 ALB Bible Verse Image
Luka 17:26 (ALB) »
Dhe, ashtu siç ndodhi në kohën e Noes, ashtu do të ndodhë edhe në ditët e Birit të njeriut.

Isaia 28:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 28:12 (ALB) »
Ai u kishte thënë: "Ja pushimi: vëreni të lodhurin të pushojë; këtu është fresk!". Por ata nuk deshën ta dëgjojnë.

Jeremia 5:4 ALB Bible Verse Image
Jeremia 5:4 (ALB) »
Prandaj thashë: "Ata janë me siguri të varfër, janë pa mend sepse nuk njohin rrugën e Zotit, ligjin e Perëndisë së tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 14:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 14:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 14:18 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 14:18 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 14:18 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 14:18 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 14:18 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 14:18 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 14:18 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 14:18 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 14:18 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 14:18 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 14:18 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 14:18 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 14:18 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 14:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 14:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 14:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 14:18 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 14:18 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 14:18 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 14:18 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 14:18 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 14:18 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 14:18 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »