Luka 14:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 14:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 14:11 ALB - Sepse kushdo që e larton veten do të - Bible Verse Picture

Luka 14:11 ALB

Sepse kushdo që e larton veten do të poshterohet, dhe kush e poshtëron veten do të lartohet.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 14:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 14:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 14:11 ALB - Sepse kushdo që e larton veten do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 14:11 ALB - Sepse kushdo që e larton veten do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 14:11 ALB - Sepse kushdo që e larton veten do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 14:11 ALB - Sepse kushdo që e larton veten do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 14:11 ALB - Sepse kushdo që e larton veten do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 14:11 ALB - Sepse kushdo që e larton veten do të - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 14:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 14:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 18:14 ALB Bible Verse Image
Luka 18:14 (ALB) »
Dhe unë po ju them se ky, dhe jo tjetri, u kthye në shtëpinë e vet i shfajësuar; sepse kushdo që lartohet do të ulet, dhe kush ulet, do të lartohet.”

Fjalët e urta 29:23 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 29:23 (ALB) »
Kryelartësia e njeriut e çon poshtë atë, por ai që ka një shpirt të përvuajtur do të ketë lavdi.

Mateu 23:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:12 (ALB) »
Sepse kush do të lartësojë veten, do të poshtërohet; dhe kush do të përulë veten, do të lartësohet.

Jakobit 4:6 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:6 (ALB) »
Por ai jep hir edhe më të madh; prandaj thotë: “Perëndia u kundërvihet mendjemëdhenjve dhe u jep hir të përulurve.”

1 Pjetrit 5:5 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 5:5 (ALB) »
Gjithashtu ju, të rinjtë, nënshtrojuni pleqëve. Po, nënshtrojuni të gjithënjeri tjetrit dhe vishuni me përulje, sepse Perëndia i kundërshton krenarët, por u jep hir të përulurve.

Psalmet 138:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 138:6 (ALB) »
Ndonëse Zoti është i shkëlqyeshëm, ai tregon kujdes për njerëzit e thjeshtë, por mëndjemadhin e njeh nga larg.

Fjalët e urta 18:12 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 18:12 (ALB) »
Përpara shkatërrimit, zemra e njeriut ngrihet, por para lavdisë vjen përulësia.

Jakobit 4:10 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:10 (ALB) »
Përuluni përpara Zotit, dhe ai do t’ju lartësojë!

Psalmet 18:27 ALB Bible Verse Image
Psalmet 18:27 (ALB) »
sepse ti je ai që shpëton njerëzit e pikëlluar dhe ul sytë që janë krenarë;

Isaia 2:17 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:17 (ALB) »
Kryelartësia e njeriut do të ulet dhe krenaria e njerëzve të shquar do të përulet; vetëm Zoti do të lartësohet atë ditë.

Isaia 2:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:11 (ALB) »
Vështrimi krenar i njeriut do të ulet dhe krenaria e vdekatarëve do të përulet; vetëm Zoti do të lartësohet atë ditë.

Jobi 22:29 ALB Bible Verse Image
Jobi 22:29 (ALB) »
Kur do të poshtërojnë, ti do të thuash: "Ngritja do të vijë". Ai do të përkrahë të përulurin

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 14:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 14:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 14:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 14:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 14:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 14:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 14:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 14:11 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 14:11 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 14:11 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 14:11 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 14:11 (GUJIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 14:11 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 14:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 14:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 14:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 14:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 14:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 14:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 14:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 14:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 14:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 14:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 14:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 14:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »