Luka 14:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 14:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 14:6 ALB - Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për - Bible Verse Picture

Luka 14:6 ALB

Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për këto gjëra.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 14:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 14:5 (ALB)
Next Verse
Luka 14:7 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 14:6 ALB - Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 14:6 ALB - Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 14:6 ALB - Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 14:6 ALB - Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 14:6 ALB - Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 14:6 ALB - Por ata nuk mund të përgjigjeshin asgje për - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 14:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 14:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 20:40 ALB Bible Verse Image
Luka 20:40 (ALB) »
Dhe nuk guxuan më t’i bëjnë asnjë pyetje.

Mateu 22:46 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:46 (ALB) »
Por asnjë nuk ishte në gjendje t’i përgjigjej; dhe, që nga ajo ditë, askush nuk guxoi ta pyesë më.

Luka 21:15 ALB Bible Verse Image
Luka 21:15 (ALB) »
sepse unë do t’ju jap një gojë e një dituri të tillë të cilën të gjithë kundërshtarët tuaj nuk do të jenë në gjendje ta kundërshtojnë ose t’i rezistojnë.

Luka 13:17 ALB Bible Verse Image
Luka 13:17 (ALB) »
Dhe, kur ai thoshte këto gjëra, të gjithë kundërshtarët e tij mbetën të turpëruar, ndërsa mbarë turma gëzohej për të gjitha veprat madhështore që ai kishte kryer.

Luka 20:26 ALB Bible Verse Image
Luka 20:26 (ALB) »
Dhe nuk mundën ta zënë në gabim në ligjëratën e tij përpara popullit dhe, të habitur nga përgjigjja e tij, heshtën.

Veprat e Apostujve 6:10 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:10 (ALB) »
por nuk mund t’i bënin ballë urtësisë dhe frymës me anë të së cilës ai fliste.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 14:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 14:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 14:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 14:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 14:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 14:6 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 14:6 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 14:6 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 14:6 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 14:6 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 14:6 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 14:6 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 14:6 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 14:6 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 14:6 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 14:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 14:6 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 14:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 14:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 14:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 14:6 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 14:6 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 14:6 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 14:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 14:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 14:6 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 14:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »