Mateu 5:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 5:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 5:1 ALB - Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi - Bible Verse Picture

Mateu 5:1 ALB

Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi u ul, iu afruan dishepujt e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 5:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 4:25 (ALB)
Next Verse
Mateu 5:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 5:1 ALB - Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 5:1 ALB - Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 5:1 ALB - Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 5:1 ALB - Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 5:1 ALB - Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 5:1 ALB - Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit në mal dhe, pasi - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 5:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 5:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 3:13 ALB Bible Verse Image
Marku 3:13 (ALB) »
Pastaj ai u ngjit në mal dhe thirri pranë vetes ata që deshi. Dhe ata erdhën tek ai.

Mateu 15:29 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:29 (ALB) »
Pastaj, mbasi u nis që andej, Jezusi erdhi pranë detit të Galilesë, u ngjit në mal dhe u ul atje.

Marku 4:1 ALB Bible Verse Image
Marku 4:1 (ALB) »
Pastaj nisi përsëri të mësojë në breg të detit; dhe rreth tij u mblodh një turmë aq e madhe, sa që ai hyri në barkë dhe rrinte ulur në det, ndërsa gjithë turma ishte në tokë pranë detit.

Gjoni 6:2 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:2 (ALB) »
Dhe një turmë e madhe e ndiqte, sepse shikonte shenjat që ai bënte mbi të lënguarit.

Marku 3:20 ALB Bible Verse Image
Marku 3:20 (ALB) »
Pastaj hynë në një shtëpi. Dhe u mblodh përsëri një turmë aq e madhe, sa që as bukë s’mund të hanin.

Mateu 4:25 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:25 (ALB) »
Dhe një mori e madhe njerëzish i shkonte pas, nga Galileja, nga Dekapoli, nga Jeruzalemi, nga Judeja dhe nga përtej Jordanit.

Mateu 10:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:2 (ALB) »
Dhe emrat e dymbëdhjetë apostujve janë këta: i pari Simoni, i quajtur Pjetër dhe Andrea, vëllai i tij; Jakobi i Zebedeut dhe Gjoni, vëllai i tij;

Mateu 13:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:2 (ALB) »
Turma të mëdha u mblodhën rreth tij kështu që ai hipi mbi një barkë dhe u ul; dhe gjithë populli rrinte në këmbë në breg.

Mateu 4:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:18 (ALB) »
Duke ecur gjatë bregut të detit të Galilesë, Jezusi pa dy vëllezër: Simonin, të quajtur Pjetër, dhe Andrean, të vëllanë, të cilët po hidhnin rrjetën në det, sepse ishin peshkatarë;

Luka 6:13 ALB Bible Verse Image
Luka 6:13 (ALB) »
Dhe kur zbardhi dita, thirri pranë vetes dishepujt e vet dhe zgjodhi prej tyre dymbëdhjetë, të cilëve u dha edhe emrin apostuj:

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 5:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 5:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 5:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 5:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 5:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 5:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 5:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 5:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 5:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 5:1 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 5:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 5:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 5:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 5:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 5:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 5:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 5:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 5:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 5:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 5:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 5:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 5:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 5:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »