Luka 7:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 7:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 7:28 ALB - Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej - Bible Verse Picture

Luka 7:28 ALB

Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej gruaje nuk ka asnjë profet më të madh se Gjon Pagëzori; por më i vogli në mbretërinë e Perëndisë është më i madh se ai.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 7:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 7:27 (ALB)
Next Verse
Luka 7:29 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 7:28 ALB - Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 7:28 ALB - Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 7:28 ALB - Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 7:28 ALB - Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 7:28 ALB - Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 7:28 ALB - Sepse unë po ju them që nga të lindurit prej - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 7:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 7:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 11:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 11:11 (ALB) »
Në të vërtetë po ju them: ndër ata që janë lindur prej gruas nuk ka dalë kurrë ndonjë më i madh se Gjon Pagëzori; por më i vogli në mbretërinë e qiejve është më i madh se ai.

Mateu 13:16 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:16 (ALB) »
Por lum sytë tuaj që shohin dhe veshët tuaj që dëgjojnë.

Kolosianëve 1:25 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:25 (ALB) »
shërbenjës i së cilës u bëra unë, sipas misionit që më ngarkoi Perëndia për ju, që t’jua paraqes të plotë fjalën e Perëndisë,

Luka 9:48 ALB Bible Verse Image
Luka 9:48 (ALB) »
dhe u tha atyre: “Ai që e pranon këtë fëmijë të vogël në emrin tim, më pranon mua; dhe ai që më pranon mua, pranon atë që më dërgoi mua, sepse ai që është më i vogli nga ju të gjithë, ai do të jetë i madh.”

Luka 10:23 ALB Bible Verse Image
Luka 10:23 (ALB) »
Pastaj, si u kthye nga dishepujt, u tha atyre veçmas: “Lum sytë që shohin ato që shihni ju,

Luka 3:16 ALB Bible Verse Image
Luka 3:16 (ALB) »
Gjoni u përgjigj duke u thënë të gjithëve: “Unë ju pagëzoj me ujë; por vjen ai që është më i fortë nga unë, të cilit unë nuk jam i denjë as t’ia zgjidh lidhëset e sandaleve; ai do t’ju pagëzojë me Frymën e Shenjtë dhe me zjarr.

Efesianëve 3:8 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 3:8 (ALB) »
Mua, më të voglit nga të gjithë shenjtorët, m’u dha ky hir për të shpallur midis johebrenjve pasuritë e papërshkrueshme të Krishtit,

Luka 1:14 ALB Bible Verse Image
Luka 1:14 (ALB) »
Dhe ai do të jetë për ty shkak gëzimi dhe hareje, dhe shumë vetë do të gëzohen për lindjen e tij.

Hebrenjve 11:39 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:39 (ALB) »
E pra, të gjithë këta, ndonëse morën dëshmim të mirë me anë të besimit, nuk morën atë që u ishte premtuar,

1 Pjetrit 1:10 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:10 (ALB) »
Për këtë shpëtim kërkuan dhe hetuan profetët që profetizuan nga hirin për ju,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 7:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 7:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 7:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 7:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 7:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 7:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 7:28 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 7:28 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 7:28 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 7:28 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 7:28 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 7:28 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 7:28 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 7:28 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 7:28 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 7:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 7:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 7:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 7:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 7:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 7:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 7:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 7:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 7:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 7:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 7:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 7:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »