Luka 7:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 7:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 7:3 ALB - Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i - Bible Verse Picture

Luka 7:3 ALB

Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i dërgoi disa pleq Judenj që ta lusnin të vinte e të shëronte shërbëtorin e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 7:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 7:2 (ALB)
Next Verse
Luka 7:4 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 7:3 ALB - Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 7:3 ALB - Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 7:3 ALB - Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 7:3 ALB - Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 7:3 ALB - Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 7:3 ALB - Dhe centurioni, kur dëgjoi për Jezusin, i - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 7:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 7:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 8:5 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:5 (ALB) »
Kur Jezusi hyri në Kapernaum i erdhi një centurion duke iu lutur,

Luka 9:38 ALB Bible Verse Image
Luka 9:38 (ALB) »
Dhe ja, një burrë nga turma filloi të bërtasë, duke thënë: “Mësues, të lutem, ktheje vështrimin mbi djalin tim, sepse është i vetmi që kam.

Luka 8:41 ALB Bible Verse Image
Luka 8:41 (ALB) »
Dhe ja, erdhi një njeri me emër Jair, që ishte kryetari i sinagogës; ai i ra ndër këmbë Jezusit dhe iu lut të shkonte në shtëpinë e tij,

Gjoni 4:47 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:47 (ALB) »
Ky, kur dëgjoi se Jezusi kishte ardhur nga Judeja në Galile, shkoi tek ai dhe iu lut që të zbriste e ta shëronte birin e tij, që ishte gati për vdekje.

Filipianëve 1:10 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:10 (ALB) »
që të dalloni gjërat më të mira dhe të mund të jeni të pastër dhe panjollë për ditën e Krishtit,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 7:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 7:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 7:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 7:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 7:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 7:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 7:3 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 7:3 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 7:3 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 7:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 7:3 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 7:3 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 7:3 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 7:3 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 7:3 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 7:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 7:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 7:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 7:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 7:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 7:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 7:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 7:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 7:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 7:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 7:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 7:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »