Luka 7:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 7:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 7:8 ALB - Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e - Bible Verse Picture

Luka 7:8 ALB

Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e tjetërkujt dhe kam nën urdhër ushtarë; dhe i them njerit: "Shko," dhe ai shkon; dhe një tjetri: Eja,," dhe ai vjen; dhe shërbëtorit tim: "Bëjë këtë," dhe ai e bën.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 7:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 7:7 (ALB)
Next Verse
Luka 7:9 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 7:8 ALB - Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 7:8 ALB - Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 7:8 ALB - Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 7:8 ALB - Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 7:8 ALB - Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 7:8 ALB - Sepse edhe unë jam një njeri nën autoritetin e - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 7:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 7:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 22:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:25 (ALB) »
Por, kur e shtrinë, të lidhur me rripa, Pali i tha centurionit që ishte aty: “A është e ligjshme për ju të rrihni me kamxhik një qytetar romak, ende të pagjykuar?.”

Veprat e Apostujve 10:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:7 (ALB) »
Sapo u largua engjëlli që i foli, Korneli thirri dy nga shërbëtorët e tij dhe një ushtar besnik, nga ata që ishin në shërbimin e tij personal,

Veprat e Apostujve 23:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:17 (ALB) »
Atëherë Pali thirri një nga centurionët pranë vetes dhe i tha: “Çoje këtë djalë tek kryemijëshi, sepse ka diçka për t’i thënë.”

Kolosianëve 3:22 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:22 (ALB) »
Ju shërbëtorë, binduni në çdo gjë zotërinjve tuaj sipas mishit, duke u shërbyer jo vetëm kur ju shohin, sikurse të doni t’u pëlqeni njerëzve, por me thjeshtësinë e zemrës, duke druajtur Perëndinë.

1 Timoteut 6:1 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:1 (ALB) »
Të gjithë skllevërit që janë nën zgjedhë le t’i çmojnë zotërinjtë e tyre të denjë për çdo nderim, që të mos shuhen emri i Perëndisë dhe doktrina.

Veprat e Apostujve 23:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:23 (ALB) »
Pastaj thirri dy centurionë dhe u tha: “Bëni gati që nga ora tre e natës dyqind ushtarë, shtatëdhjetë kalorës dhe dyqind shtizëmbajtës, për të shkuar deri në Cezare.”

Veprat e Apostujve 24:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:23 (ALB) »
Dhe i dha urdhër centurionit që Palin ta ruanin, por të kishte njëfarë lirie, pa penguar asnjë nga të vetët t’i kryejnin shërbime ose të vijnin ta takojnin.

Veprat e Apostujve 25:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 25:26 (ALB) »
Dhe duke qenë se s’kam asgjë konkrete që t’i shkruaj perandorit për të, e solla këtu para jush, dhe kryesisht para teje, o mbret Agripa, që pas kësaj seance të kem diçka për të shkruar.

Veprat e Apostujve 23:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:26 (ALB) »
“Klaud Lisia, qeveritarit shumë të shkëlqyeshëm Feliks, shëndet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 7:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 7:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 7:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 7:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 7:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 7:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 7:8 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 7:8 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 7:8 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 7:8 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 7:8 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 7:8 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 7:8 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 7:8 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 7:8 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 7:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 7:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 7:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 7:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 7:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 7:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 7:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 7:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 7:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 7:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 7:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 7:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »