Luka 2:46 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 2:46 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 2:46 ALB - Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në - Bible Verse Picture

Luka 2:46 ALB

Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në tempull, të ulur në mes të dijetarëve, duke i dëgjuar dhe duke u bërë atyre pyetje.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 2:46 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 2:45 (ALB)
Next Verse
Luka 2:47 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 2:46 ALB - Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 2:46 ALB - Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 2:46 ALB - Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 2:46 ALB - Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 2:46 ALB - Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 2:46 ALB - Dhe ndodhi që, pas tri ditësh, e gjetën në - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 2:46 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 2:46 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 5:17 ALB Bible Verse Image
Luka 5:17 (ALB) »
Një ditë ndodhi që, ndërsa Jezusi po mësonte, ishin të pranishëm, ulur, disa farisenj dhe mësues të ligjit, që kishin ardhur nga të gjitha fshatrat e Galilesë, të Judesë dhe nga Jeruzalemi; dhe fuqia e Zotit ishte me të, që të kryente shërime.

Veprat e Apostujve 5:34 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:34 (ALB) »
Por një farise, me emër Gamaliel, mësues i ligjit dhe i nderuar nga gjithë populli, u ngrit në këmbë në sinedër dhe urdhëroi të nxirren jashtë apostujt për një moment.

Isaia 50:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 50:4 (ALB) »
Zoti, Zoti, më ka dhënë gjuhën e dishepujve që të mund ta mbaj me fjalë të lodhurin; ai më zgjon çdo mëngjes; zgjon veshin tim, që unë të dëgjoj si veprojnë dishepujt.

Isaia 49:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 49:1 (ALB) »
Ishuj, dëgjomëni, dhe kushtojini kujdes, o popuj të largët. Zoti më ka thirrur që kur isha në bark të nënës, ka përmendur emrin tim që kur isha në të përbrëndëshmet e nënës sime.

Mateu 12:40 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:40 (ALB) »
Në fakt ashtu si Jona qëndroi tri ditë e tri net në barkun e peshkut të madh, kështu Biri i njeriut do të qëndrojë tri ditë e tri net në zemër të tokës.

Mateu 27:63 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:63 (ALB) »
duke thënë: “Zot, na ra në mend se ai mashtruesi, sa ishte gjallë, tha: "Pas tri ditësh unë do të ringjallem".

1 Mbretërve 12:5 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 12:5 (ALB) »
Ai iu përgjigj atyre: "Shkoni dhe kthehuni tek unë pas tri ditëve". Dhe populli iku.

1 Mbretërve 12:12 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 12:12 (ALB) »
Tri ditë më vonë Jeroboami dhe tërë populli erdhën te Roboami, ashtu si kishte urdhëruar mbreti, duke thënë: "Kthehuni tek unë pas tri ditëve".

Mateu 16:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:21 (ALB) »
Që nga ai çast Jezusi filloi t’u sqarojë dishepujve të vet se i duhej të shkonte në Jeruzalem, të vuante shumë për shkak të pleqve, të krerëve të priftërinjve dhe të skribëve, se do të vritej dhe do të ringjallej të tretën ditë.

Luka 2:44 ALB Bible Verse Image
Luka 2:44 (ALB) »
Duke menduar se ai ishte në shoqëri, ata bënë një ditë rrugë, pastaj filluan ta kërkojnë midis farefisit dhe të njohurve;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 2:46 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 2:46 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 2:46 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 2:46 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 2:46 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 2:46 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 2:46 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 2:46 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 2:46 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 2:46 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 2:46 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 2:46 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 2:46 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 2:46 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 2:46 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 2:46 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 2:46 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 2:46 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 2:46 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 2:46 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 2:46 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 2:46 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 2:46 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 2:46 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 2:46 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 2:46 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 2:46 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »