Luka 9:46 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 9:46 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 9:46 ALB - Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej - Bible Verse Picture

Luka 9:46 ALB

Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej tyre do të ishte më i madhi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 9:46 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 9:45 (ALB)
Next Verse
Luka 9:47 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 9:46 ALB - Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 9:46 ALB - Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 9:46 ALB - Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 9:46 ALB - Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 9:46 ALB - Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 9:46 ALB - Pastaj midis tyre filloi një grindje: cili prej - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 9:46 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 9:46 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 18:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:1 (ALB) »
Në atë orë dishepujt iu afruan Jezusit dhe e pyetën: “Kush është, pra, më i madhi në mbretërinë e qiejve?.”

Mateu 20:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 20:20 (ALB) »
Atëherë nëna e bijve të Zebedeut iu afrua bashkë me bijtë e vet, ra përmbys para tij dhe i kërkoi diçka.

Filipianëve 2:3 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:3 (ALB) »
Mos bëni asgjë për rivalitet as për mendjemadhësi, por me përulësi, secili ta çmojë tjetrin më shumë se vetveten.

3 Gjonit 1:9 ALB Bible Verse Image
3 Gjonit 1:9 (ALB) »
I shkrova kishës, por Diotrefi, që do të jetë i pari ndër ta, nuk na pret.

Marku 9:33 ALB Bible Verse Image
Marku 9:33 (ALB) »
Dhe arritën në Kapernaum; dhe kur hyri në shtëpi, i pyeti: “Për çfarë diskutonit ndërmjet jush rrugës?.”

Luka 22:24 ALB Bible Verse Image
Luka 22:24 (ALB) »
Dhe midis tyre lindi edhe një grindje se cili nga ata duhej të konsiderohej më i madhi.

Luka 14:7 ALB Bible Verse Image
Luka 14:7 (ALB) »
Dhe, duke vënë re se ata zgjidhnin vendet e para në tryezë, Jezusi u thoshte atyre këtë shëmbëlltyrë duke thënë:

Romakëve 12:3 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:3 (ALB) »
Sepse, për hirin që më është dhënë, unë i them secilit prej jush të mos e vlerësojë veten më shumë se sa duhet ta çmojë, por të ketë një vlerësim të përkorë, sipas masës së besimit që Perëndia i ndau secilit.

Galatasve 5:25 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:25 (ALB) »
Në qoftë se rrojmë në Frymë, në Frymë edhe duhet të ecim.

Galatasve 5:20 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:20 (ALB) »
idhujtaria, magjia, armiqësimi, grindjet, xhelozitë, mëritë, zënkat, përçarjet, tarafet,

Mateu 23:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:6 (ALB) »
Duan kryet e vendit në gostira dhe vendet e para në sinagoga,

Filipianëve 2:14 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:14 (ALB) »
Bëni çdo gjë pa u ankuar dhe pa kundërshtime,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 9:46 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 9:46 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 9:46 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 9:46 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 9:46 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 9:46 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 9:46 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 9:46 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 9:46 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 9:46 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 9:46 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 9:46 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 9:46 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 9:46 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 9:46 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 9:46 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 9:46 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 9:46 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 9:46 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 9:46 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 9:46 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 9:46 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 9:46 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 9:46 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 9:46 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 9:46 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 9:46 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »