Luka 9:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 9:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 9:28 ALB - Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre - Bible Verse Picture

Luka 9:28 ALB

Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre thënieve, Ai mori me vete Pjetrin, Gjonin Jakobin dhe u ngjit në mal për t’u lutur.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 9:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 9:27 (ALB)
Next Verse
Luka 9:29 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 9:28 ALB - Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 9:28 ALB - Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 9:28 ALB - Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 9:28 ALB - Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 9:28 ALB - Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 9:28 ALB - Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 9:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 9:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 6:12 ALB Bible Verse Image
Luka 6:12 (ALB) »
Në ato ditë ndodhi që ai shkoi në mal për t’u lutur, dhe e kaloi natën duke iu lutur Perëndisë.

Psalmet 109:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 109:4 (ALB) »
Në këmbim të dashurisë sime më akuzojnë, por unë i drejtohem lutjes.

Luka 8:51 ALB Bible Verse Image
Luka 8:51 (ALB) »
Si arriti në shtëpi, nuk la asnjeri të hyjë, përveç Pjetrit, Gjonit dhe Jakobit, dhe atin e nënën e vajzës.

Luka 9:18 ALB Bible Verse Image
Luka 9:18 (ALB) »
Dhe ndodhi që, ndërsa Jezusi po lutej në vetmi, dishepujt ishin bashkë me të. Dhe ai i pyeti duke thënë: “Kush thonë turmat se jam unë?.”

Marku 1:35 ALB Bible Verse Image
Marku 1:35 (ALB) »
Pastaj, të nesërmen në mëngjes, kur ende ishte shumë errët, Jezusi u ngrit, doli dhe shkoi në një vend të vetmuar dhe atje u lut.

Marku 14:33 ALB Bible Verse Image
Marku 14:33 (ALB) »
Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, dhe filloi ta zërë frika dhe ankthi;

Marku 6:46 ALB Bible Verse Image
Marku 6:46 (ALB) »
Sapo e lejoi, ai iu ngjit malit për t’u lutur.

Marku 9:2 ALB Bible Verse Image
Marku 9:2 (ALB) »
Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete Pjetrin, Jakobin e Gjonin dhe i çoi në vetmi, vetëm ata, mbi një mal të lartë; dhe u shpërfytyrua përpara tyre.

Mateu 17:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 17:1 (ALB) »
Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, vëllanë e tij, dhe i çoi mbi një mal të lartë, në vetmi;

Mateu 26:37 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:37 (ALB) »
Dhe mori me vete Pjetrin dhe të dy djemtë e Zebedeut, dhe filloi të ndjeje trishtim dhe ankth të madh.

2 Korintasve 13:1 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 13:1 (ALB) »
Ja, kjo është e treta herë që po vij te ju. “Çdo gjë do të qëndrojë me gojën e dy a tre dëshmitarëve.”

Hebrenjve 5:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:7 (ALB) »
I cili, në ditët e mishit të tij, me klithma të larta dhe me lot, i ofroi lutje dhe urata atij që mund ta shpëtonte nga vdekja, dhe u dëgjua për shkak të frikës së tij nga Perëndia.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 9:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 9:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 9:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 9:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 9:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 9:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 9:28 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 9:28 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 9:28 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 9:28 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 9:28 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 9:28 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 9:28 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 9:28 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 9:28 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 9:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 9:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 9:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 9:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 9:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 9:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 9:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 9:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 9:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 9:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 9:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 9:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »