Mateu 17:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 17:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 17:1 ALB - Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete - Bible Verse Picture

Mateu 17:1 ALB

Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, vëllanë e tij, dhe i çoi mbi një mal të lartë, në vetmi;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 17:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 16:28 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 17:1 ALB - Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 17:1 ALB - Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 17:1 ALB - Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 17:1 ALB - Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 17:1 ALB - Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 17:1 ALB - Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 17:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 17:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 9:28 ALB Bible Verse Image
Luka 9:28 (ALB) »
Dhe ndodhi që afërsisht tetë ditë pas këtyre thënieve, Ai mori me vete Pjetrin, Gjonin Jakobin dhe u ngjit në mal për t’u lutur.

Mateu 26:37 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:37 (ALB) »
Dhe mori me vete Pjetrin dhe të dy djemtë e Zebedeut, dhe filloi të ndjeje trishtim dhe ankth të madh.

Marku 5:37 ALB Bible Verse Image
Marku 5:37 (ALB) »
Dhe nuk lejoi që ta ndiqte kurrkush tjetër, përveç Pjetrit, Jakobit, dhe Gjonit, vëllait të Jakobit.

2 Pjetrit 1:18 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:18 (ALB) »
Dhe ne e dëgjuam këtë zë që vinte nga qielli, kur qemë bashkë me të në malin e shenjtë.

Marku 9:2 ALB Bible Verse Image
Marku 9:2 (ALB) »
Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete Pjetrin, Jakobin e Gjonin dhe i çoi në vetmi, vetëm ata, mbi një mal të lartë; dhe u shpërfytyrua përpara tyre.

Luka 8:51 ALB Bible Verse Image
Luka 8:51 (ALB) »
Si arriti në shtëpi, nuk la asnjeri të hyjë, përveç Pjetrit, Gjonit dhe Jakobit, dhe atin e nënën e vajzës.

2 Korintasve 13:1 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 13:1 (ALB) »
Ja, kjo është e treta herë që po vij te ju. “Çdo gjë do të qëndrojë me gojën e dy a tre dëshmitarëve.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 17:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 17:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 17:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 17:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 17:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 17:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 17:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 17:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 17:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 17:1 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 17:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 17:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 17:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 17:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 17:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 17:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 17:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 17:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 17:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 17:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 17:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 17:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 17:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »