Mateu 20:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 20:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 20:1 ALB - “Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot - Bible Verse Picture

Mateu 20:1 ALB

“Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot shtëpie, që doli herët në mëngjes për të pajtuar me mëditje punëtorë për vreshtin e vet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 20:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 19:30 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 20:1 ALB - “Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 20:1 ALB - “Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 20:1 ALB - “Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 20:1 ALB - “Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 20:1 ALB - “Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 20:1 ALB - “Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 20:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 20:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Kantiku i Kantikëve 8:11 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 8:11 (ALB) »
Salomoni kishte një vresht në Baal-Hamon; ai ua besoi disa rojtarëve, secili prej tyre duhet t’i çonte si fryt të tij një mijë sikla argjendi.

Mateu 13:47 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:47 (ALB) »
Mbretëria e qiejve i ngjan gjithashtu një rrjete të hedhur në det, që mbledh gjithfarë lloje gjërash.

Mateu 13:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:24 (ALB) »
Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: “Mbretëria e qiejve i ngjan një njeriu që mbolli farë të mirë në arën e vet.

Hebrenjve 13:21 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:21 (ALB) »
ju bëftë të përsosur për çdo vepër të mirë, që të kryeni vullnetin e tij, duke punuar te ju atë që është e pëlqyer përpara tij, me anë të Jezu Krishtit, të cilit i qoftë lavdi në shekuj të shekujve. Amen.

Gjoni 15:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:1 (ALB) »
“Unë jam hardhia e vërtetë dhe Ati im është vreshtari.

Mateu 13:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:31 (ALB) »
Ai u proposoi atyre një shëmbëlltyre tjetër duke thënë: “Mbretëria e qiejve i ngjan një kokrre sinapi, të cilën e merr një njeri dhe e mbjell në arën e vet.

Mateu 25:14 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:14 (ALB) »
“Mbretëria e qiejve i ngjan gjithashtu një njeriu, që, kur po nisej për një udhëtim, i thirri shërbëtorët e tij dhe u besoi pasuritë e veta.

Mateu 13:33 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:33 (ALB) »
Ai u tha atyre një shëmbëlltyrë tjetër: “Mbretëria e qiejve i ngjan majasë që e merr një grua dhe zë brumë me tri masa miell deri sa brumi të mbruhet plotësisht.”

Mateu 13:44 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:44 (ALB) »
“Përsëri, mbretëria e qiejve i ngjan një thesari të fshehur në një arë, që një njeri që e ka gjetur e fsheh; dhe, nga gëzimi që ka, shkon, shet gjithçka që ka dhe e blen atë arë.

Mateu 25:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:1 (ALB) »
“Atëherë mbretëria e qiejve do t’u ngjajë dhjetë virgjëreshave, të cilat i morën llampat e tyre, dhe i dolën para dhëndrit.

Isaia 5:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 5:1 (ALB) »
Dua të këndoj për të dashurin tim një kantik të mikut tim lidhur me vreshtin e tij. I dashuri im kishte një vresht mbi një kodrinë shumë pjellore.

Mateu 9:37 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:37 (ALB) »
Atëherë ai u tha dishepujve të vet: “E korra është me të vërtetë e madhe, por punëtorët janë pak.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 20:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 20:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 20:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 20:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 20:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 20:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 20:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 20:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 20:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 20:1 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 20:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 20:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 20:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 20:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 20:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 20:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 20:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 20:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 20:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 20:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 20:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 20:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 20:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »