Mateu 8:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 8:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 8:1 ALB - Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha - Bible Verse Picture

Mateu 8:1 ALB

Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha e ndiqnin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 8:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 7:29 (ALB)
Next Verse
Mateu 8:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 8:1 ALB - Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 8:1 ALB - Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 8:1 ALB - Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 8:1 ALB - Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 8:1 ALB - Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 8:1 ALB - Tani kur Jezusi zbriti nga mali, turma të mëdha - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 8:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 8:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 8:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:18 (ALB) »
Tani Jezusi, duke parë rreth tij turma të mëdha, urdhëroi që të kalonin në bregun tjetër.

Mateu 4:25 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:25 (ALB) »
Dhe një mori e madhe njerëzish i shkonte pas, nga Galileja, nga Dekapoli, nga Jeruzalemi, nga Judeja dhe nga përtej Jordanit.

Mateu 15:30 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:30 (ALB) »
Dhe iu afruan turma të mëdha që sillnin me vete të çalë, të verbër, memecë, sakatë dhe shumë të tjerë; i ulën përpara këmbëve të Jezusit dhe ai i shëroi.

Mateu 12:15 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:15 (ALB) »
Por kur Jezusi e mori vesh u largua prej andej dhe turma të mëdha e ndiqnin dhe ai i shëroi të gjithë,

Mateu 20:29 ALB Bible Verse Image
Mateu 20:29 (ALB) »
Kur po dilnin nga Jeriko, një turmë e madhe e ndoqi.

Mateu 19:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 19:2 (ALB) »
Turma të mëdha e ndiqnin dhe ai i shëroi atje.

Marku 3:7 ALB Bible Verse Image
Marku 3:7 (ALB) »
Por Jezusi me dishepujt e vet u tërhoq drejt detit; dhe një turmë e madhe nga Galilea i ndoqi; edhe nga Judea;

Luka 14:25 ALB Bible Verse Image
Luka 14:25 (ALB) »
Dhe turma të mëdha shkonin me të. Ai u kthye nga ata dhe tha:

Luka 5:15 ALB Bible Verse Image
Luka 5:15 (ALB) »
Dhe fama e tij po përhapej gjithnjë e më shumë; dhe turma të mëdha mblidheshin për ta dëgjuar dhe për t’u shëruar prej tij nga sëmundjet e veta.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 8:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 8:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 8:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 8:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 8:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 8:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 8:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 8:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 8:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मत्तय 8:1 (MARIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مَتَّى 8:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 8:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 8:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 8:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 8:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 8:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 8:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 8:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 8:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 8:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 8:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 8:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 8:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »